Gunnvør melder ud: Derfor siger jeg fra nu

Gunnvør Dalsgaard har det ikke længere, som hun havde de i de allerførste sæsoner med 'Forsidefruer'.

Lige for tiden går det løs med endnu en omgang 'Forsidefruer', og denne gang er noget anderledes fra de tidligere sæsoner, da blandt andet Jackie Navarro, Tina Lund og Janni Ree har åbnet op om, at de lader seeren komme tættere på dem end set tidligere.

For Gunnvør Dalsgaard gælder det også, at noget er anderledes sammenlignet med de første år, hun medvirkede i realityprogrammet.

LÆS OGSÅ: 'Bagedyst'-stjernes store beslutning: Det er slut

- Når jeg ser tilbage på de allerførste sæsoner, så ved jeg, at jeg mødte de andre med et meget åbent sind, og nu skulle vi lærer hinanden at kende. Der var ingen fordomme, og det tror jeg også, er den rigtige måde at gøre det på. Men det er klart, at så har vi jo også lært hinanden at kende på godt og ondt, siger hun og uddyber:

- Der er nogle ting, hvor man bliver nødt til at navigere efter, at den her person er sådan her, og der kan nemt opstå konflikter. Og det skal man også lære noget af, så der ikke opstår de der konflikter hele tiden. Hvis man har haft en konflikt med den samme person mange gange, skal man stå op for sig selv og sige fra.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe er gravid: Ikke planlagt

Hun vil ikke gå i detaljer med, hvem hun tænker på, men det er ingen hemmelighed, at der i sæson 10 opstod et meget voldsomt skænderi mellem Gunnvør og Janni, og skænderiet kan meget muligt været et ud af flere, som har medvirket til, at Gunnvør i dag siger mere fra.

Gunnvør fortæller, at hun på nuværende tidspunkt ikke husker, at der i den sæson, der kører nu, opstår nogle vildt store konflikter. Der vil dog stadig være nogle efterdønninger fra sæson 10.

LÆS OGSÅ: WOW! 'Årgang 0'-stjerne er blevet gift