'Forsidefruer'-babe: Det er mit eneste ønske for 2021

Janni Ree har et altoverskyggende ønske for det nye år.

Hvert år når kalenderen har nærmet sig den 31. december og et årsskifte, har 50-årige Janni Ree haft ønsker og klassiske nytårsforsætter, der handlede om, at hun lige skulle leve lidt sundere eller tabe et kilo.

Men i år er det svært for 'Forsidefruen' at fokusere på, hvad hun gerne vil gøre anderledes i det nye år. For hun har bare ét, stort ønske, og det er desværre ikke hende selv, der kan få det til at gå i opfyldelse.

LÆS OGSÅ: Janni Ree helt ude af den: Frygter, vi ikke kan rejse hjem

- Jeg håber bare, vi får et corona-frit 2021, hvor alt kommer tilbage til det normale. Det må være mit nytårsforsæt. Jeg vil bare så gerne have en normal hverdag og et normalt liv i en helt normal verden, siger hun til Realityportalen.

- Og så ønsker jeg selvfølgelig også, at vi alle sammen forbliver raske, tilføjer hun.

LÆS OGSÅ: Gunnvørs svære beslutning: Derfor er mine børn med i ‘Forsidefruer’ igen

Selvom 2020 har budt på isolation og aflysninger på stribe for Janni Ree, så har året også givet hende en masse vilde oplevelser. Hun har blandt andet fået to styks børnebørn, da hun både er blevet farmor og mormor. I juli blev sønnen, Victor, nemlig far for anden gang, og den 2. oktober fødte Nathali en lille dreng.

Derudover var det på trods af corona muligt at optage to nye sæsoner af 'Forsidefruer', sæson 8 og 9, som virkelig var præget af sammenhold og af, at fruerne havde savnet hinanden og at være sammen med andre mennesker, og hvor Janni og Amalie desuden havde fundet hinanden igen efter deres konflikt.

LÆS OGSÅ: Amalie taler ud: Sådan fandt jeg sammen med Mikkel igen