Forsidefruer til Jackie Navarros datters Barnedåb / Foto Janus Nielsen
Forsidefruer til Jackie Navarros datters Barnedåb / Foto Janus Nielsen

'Forsidefrue' melder ud: Usikker på endnu en sæson

Baben er ikke sikker på, om hun er klar på at medvirke i sæson 10 og 11. Det har hun sine grunde til.

I de måneder der optages 'Forsidefruer', er det meget intenst, og Karina oplever, at der ikke er plads til andet i perioden. Derfor er hun ved optagelsernes afslutning ret mættet af et kamerahold i ryggen og de andre fruers selskab, hvilket er ret naturligt og ikke på nogen måde skal lyde negativt - for hun kommer også lige så hurtigt til at savne deres pigerne igen.

Men det kan efter en færdiggjort sæson være svært at tage stilling til, om man er frisk på endnu en sæson.

LÆS OGSÅ: Janni taler ud om skænderi med Karsten Ree: Jeg bliver sindssyg

- Jeg tænker altid, at jeg vil tage stilling til det, når og hvis jeg får det tilbudt. Jeg ved jo godt, at jeg kan være sådan lidt kedelig i reality-øjemed, og man ved jo ikke, hvad der sker. Jeg tror, jeg har fået sådan en hippie-tilgang til livet, hvor jeg tænker, at der er en mening med alt det, der sker, siger Karina, der også arbejde med PR og har en karriere indenfor skønhedsbranchen.

Hun tilføjer:

- Jeg når altid et punkt, hvor jeg tænker, at nu bliver det skønt med en pause. For det slider på én både fysisk og psykisk, og der er mange dage i lang tid, hvor man skal tidligt op og sent i seng.

LÆS OGSÅ: Albert og Jenna svarer på kæresterygter

Corona-sæsonen

Sæson nummer 8 var noget helt særligt at lave, da den blev optaget i perioden, hvor Danmark var lukket ned. Derfor blev der overvejet mange forskellige måder at få skabt en sæson på, og blandt andet blev det fra produktionens side overvejet, om fruerne skulle lave deres egne hjemmeoptagelser i hver deres hjem.

Det blev det dog aldrig til, og i stedet gennemførte produktionsholdet og de seks fruer optagelserne ved at tage alle forholdsregler og lave en del optagelser udendørs.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe skældt ud for at tabe sig

- Når vi lagde noget fra optagelserne på Instagram, kom "coronapolitiet", og vi fik mange kommentarer, løftede pegefingre og skæld ud for det mindste og skulle hele tiden forsvarer, at vi gjorde, som vi gjorde. Det var hårdt, da det stod på, siger Karina, der under optagelserne følte sig helt tryg, og at der på ingen måde var behov for de løftede pegefingre.

Selvom det var hårdt tilbage i foråret, følte hun sig også enormt privilegeret, fordi det hele kunne lade sig gøre.

- Jeg satte og sætter stadig pris på, hvor heldig jeg var, at jeg kunne lave noget midt i corona, som bare gav mig én på opleveren, siger hun.

Sæson nummer 9 af 'Forsidefruer' vil blive sendt i 2021. Det er ikke bekræftet fra TV3's side, om der skal laves sæson nummer 10 og 11.

S OGSÅ: ‘Vild med dans’-deltager ramt lige inden optræden