Fandt ikke kærligheden: Mathias har ikke opgivet håbet

Mathias og Anne besluttede sig hurtigere end de andre par, at det ikke skulle være dem.

I onsdagens afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' på TV 2 er Mathias Hangaard alene om at sidde tilbage uden en pige, hvor der hos de tre øvrige fyre er tydelig kærlighed i luften, men Mathias har det okay med at sidde tilbage alene.

- Fordi mig og Anne havde så god en snak, så havde jeg det ganske fint. Jeg synes, at vi kom godt omkring det hele, og beslutningen var den rigtige, så jeg havde det fint med at sidde der alene, slår Mathias fast over for HER&NU og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Camilla fra 'Kærlighed hvor kragerne vender' afslører: Ikke længere single

- Det ville have givet falske forhåbninger, hvis vi valgte at sætte os sammen, når vi begge kunne mærke, hvordan vi i virkeligheden havde det. Det skal være rigtig, hvis man skal gøre det, fortæller Mathias.

Derfor gik det ikke mellem Mathias og Anne

Mathias og Anne så ud til at være glade for hinanden, men da Anne tog hjem fra Nordvestjylland fik de begge mulighed for at mærke efter, og det føltes ikke rigtigt.

- Vi fandt ud af, at vi er for forskellige alligevel, da vi først fik lært hinanden at kende. Det er jo trist, men heldigvis er vi endt op med at blive rigtig gode venner, og vi taler rigtig godt sammen den dag i dag, afslører Mathias.

LÆS OGSÅ: Efter optagelserne: Sådan er det gået de fire par fra 'Kærlighed hvor kragerne vender'

Anne og Mathias (Foto: Anders Brohus/TV 2)
Anne og Mathias (Foto: Anders Brohus/TV 2)

Det var svært at få den rigtige følelse frem under datingprocessen, men de er begge enige om, hvor de passer bedst sammen.

- Vi kunne bedre se hinanden sammen på en bar og drikke 100 bajere sammen, end at være i et forhold, for vi er to vidt forskellige personer. Vi nåede ikke at mærke vores forskellighed i programmet, fordi det er et så intens forløb, fortæller Mathias, der stadig har mod på at finde en kæreste.

- Det har jeg bestemt mod på, og der er intet, der afskrækker mig, meg gør ikke så meget for at finde en pige lige nu. Jeg fortsætter som single og skriver ikke med nogen lige nu, slår Mathias fast.

LÆS OGSÅ: Jonas afslører: Er blevet kærester med en af de andre piger