Emil afslører: Sådan er mit forhold til Melissa i dag

Emil og Melissa fortsatte romantikken alene.

Emil Bay Mortensen, 26, var i aftenens afsnit af 'Landmand søger kærlighed' på romantisk date med Melissa Valentin Fobian, 24, og der var en tydelig kemi blandt de to, hvor der både blev kysset og holdt i hånd. Siden daten er forholdet kun udviklet sig, det fortæller Emil til HER&NU.

- Det går rigtig godt, vi er blevet kærester og er det stadig. Vi siger, vi blev kærester midt juni, afslører Emil.

LÆS OGSÅ: Landmand Emil afslører: Brød aftale med produktionen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Lene Beier fortæller om sit nye program. 

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor fejlede Katharina stort

Melissa fra København blev hurtigt godkendt af familien Mortensen, og de er ikke bange for, at Emil stikker til storbyen for kærligheden, for Melissa er allerede flyttet til Jylland.

- Jeg har været ude og kigge på bolig længe, men der er ikke noget, der har interesse endnu, så jeg har købt en lejlighed, som jeg har renoveret, og der er vi flyttet ind som en start, fortæller Emil, som har købt lejlighed tæt på gården, hvor han boede med sine forældre.

LÆS OGSÅ: Ibi bliver vært på nyt underholdningsprogram

Melissa opsagde sin lejlighed, kort efter de var blevet kærester, da de hurtigt blev enige om at flytte sammen i Jylland.

- Vi flyttede sammen 1. oktober. Vi skal lige vænne os til det, men det er dejligt. Når man har et langdistanceforhold, så gør man meget ud af det, fordi man har savnet hinanden. Nu er vi sammen hver dag, og det er en anden måde at være sammen på, men det er dejligt at have hende hver dag, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-mor vil ikke stå i vejen for Rachels drøm

Selvom tingene er gået hurtigt for Emil og Melissa, så føles det rigtigt.

- Det er federe at tage en chance. Det kan godt være, at der er nogen, der synes, det er tidligt at flytte sammen, men hvis den er der, så er den der, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Vil være forældre sammen: Afslører deres deadline

Drømmer om egen gård

Selvom Melissa og Emil er glade for lejligheden, så er der ingen af dem, der elsker at bo i lejlighed, og drømmen er at finde en gård, hvor der er plads til landbrug og Melissas heste.

- De (hestene red.) står lige nu ved Melissas venindes forældre på Fyn, så hun har en del transport frem og tilbage, så det er det mest upraktiske lige nu, fortæller Emil.

LÆS OGSÅ: Laura Drasbæk afslører: Jeg gik bersærk!

Efter Melissa er flyttet til Jylland, har hun kastet sig over drømmen med at opkøbe og sælge heste, og så drømmer hun om at træne heste for andre.

- Jeg har sagt, at hun ikke skal betale for at bo i lejligheden. Hvis hun vil prøve at starte det med heste op, så skal jeg ikke stå i vejen for det. Det koster jo mig det samme at bo der, hvis hun ikke er der. Nu har hun jo også taget et stort skridt og er flyttet til Jylland, så er det da det mindste, jeg kan gøre, fortæller Emil, der havde håbet på at finde den store kærlighed i programmet, men han havde ikke regnet med noget.

- Det er da rart, det er endt sådan, siger den altid smilende landmand.

LÆS OGSÅ: Molly Egelind holder med sygeplejerskerne: De fortjener det bedste