Efter ‘Luksusfælden’: Daniella har IKKE brugt de 10.000 på bolig

Daniella fik 10.000 kroner af eksperterne til bolig, men hun har brugt dem på andet end bolig.

Daniella fra Slagelse fik i aftenens afsnit af 'Luksusfælden' styr på sin økonomi. Der var endda penge i overskud hver måned efter eksperternes nye budget, som Daniella stadig overholder. Der er dog enkelte aftaler, Daniella ikke har tænkt sig at overholde.

Blandt andet aftalte hun med eksperterne, at hun skulle få en bolig tættere på sit job i Ringsted, og at hun så skulle sælge sin bil, men det er ikke lykkedes. I stedet har hun brugt det indskud, hun fik af eksperterne på 10.000 kroner til reparationer på bilen.

- Jeg har haft store udgifter på min bil, så jeg har måttet bruge alle de penge, jeg selv har sparet op og faktisk også det indskud, som 'Luksusfælden' havde givet mig, fortæller Daniella til HER&NU.

LÆS OGSÅ: Lise Baastrup gravid

Selvom det var planen, Daniella skulle flytte, så kommer det ikke til at ske.

- Jeg har regnet på det, og tingene kan godt løbe rundt, fortæller Daniella.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Det skete der med Mariam efter styrt i ‘Robinson’

Fik ikke 10.000 kroner

På tv ser det ud til, at Daniella får 10.000 kroner af eksperterne til indskud, men sådan forholder det sig ikke i praksis.

- Jeg fik 10.000 sat ind på min konto, men så skulle jeg indberette det til Skat, og så glemte de (eksperterne red.) også at gøre opmærksom på, at jeg blev trukket i boligstøtte samt fripas i institutionen, fordi jeg havde en højere indkomst den pågældende måned, forklarer Daniella.

LÆS OGSÅ: Populært TV3-program vender tilbage

Ud over aftale om bolig og bil lavede Daniella også en aftale med eksperterne om at skære ned på cigaretter og energidrikke.

- Jeg har drukket tre energidrikke i denne måned, så det går rigtig godt, men cigaretterne går ikke så godt. Jeg har skåret kraftigt ned på dem, og jeg har lavet en aftale med en veninde om, at vi stopper her den 1. november, fortæller Daniella.

LÆS OGSÅ: Teitur ændrer forklaring i landsretten

Ved eksperternes sidste besøg fik Daniella samtidig årskort til BonBon-Land.

- Vi var der så sent som i lørdags, fortæller Daniella, der bruger kortet flittigt.

LÆS OGSÅ: CHOK: Sonny springer ud som pilot