Efter Kamillas sammenbrud: Endte sammen med Nicolai

Kamilla kunne ikke holde tårerne tilbage, efter en ubehagelig oplevelse til en fest i 'Kærlighed hvor kragerne vender'. Nu forklarer hun, hvad der fik hende til at græde, og hvordan aftenen udviklede sig.

I aftenens afsnit 'Kærlighed hvor kragerne vender' er der arrangeret fest på Sydhavsøerne, hvor pigerne skal møde de fire singlefyres venner. Men for Kamilla, der har et godt øje til Nicolai, ender det hurtigt med at blive alt andet end festligt.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Stephanie: Derfor planlægger vi ikke børn

Artiklen fortsættes under videoen med Jeppe Bøg Risager, der fortæller om sit kærlighedsliv... 

For da hun sidder sammen med Nicolai og Sabrina, falder snakken på rejser, og her stjæler Sabrina alt fokus, mens Kamilla kæmper en kamp for at komme ind i samtalen. Men hun bliver aldrig lyttet til. Derfor ender hun med at gå.

Det er dog hverken Nicolai eller Sabrina der får hende til at græde.

- Grunden til, at jeg bliver så ked af det, er, at da jeg så går ud og ryger en cigaret, så bliver jeg taget til sync (produktionens interview med deltagerne, red.). Og én af dem vi er til sync ved, hun er bare så sød og rar, og så er det jo, som når man ser en moderfigur, så begynder man bare at græde, fortæller Kamilla efterfølgende.

LÆS OGSÅ: Tidligere sportsstjerne afslører graviditet

- Efter jeg selv så det, så synes jeg, det var lidt sjovt at se. Men jeg var selvfølgelig ked af det i øjeblikket. Det var jo, fordi jeg ikke kunne få et ord indført. Det kan man jo også se. De sidder jo og snakker om rejser og rejser og rejser. Jeg sidder og prøver: "Jeg hader også at flyve!", og de snakker bare videre. Og så prøver jeg lidt efter: "Man kan også sejle", griner Kamilla.

Hun kan godt huske, at kameraerne var på hende, mens hun sad der ved bordet og ikke rigtig havde nogle at snakke med. Nu hvor  hun efterfølgende har set det, synes hun også, at programmet er klippet sammen og viser præcis, hvordan det foregik i virkeligheden.

- Jeg sad og grinte af det. For hvis det ikke havde været mig selv, så havde jeg også siddet og grinet af det. Man må jo godt have lidt selvironi, lyder det.

Aftenens drejning

Kamille synes dog, at det ikke var en helt fair opførsel fra de andres side, at hun på den måde blev ignoreret og ikke fik lov til at byde ind i samtalen.

- Det var jo også derfor, jeg gik til sidst. Jeg gad jo ikke blive ved med at sidde der, når der alligevel ikke var nogle, der gad snakke til mig, siger hun.

Efterfølgende tog det hele en drejning, og Kamilla oplevede det efterfølgende som, at Nicolai følte en form for dårlig samvittighed.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-hunk indlagt på grund af stoffer

- Han har sagt, at han var bange for at give mig så meget opmærksomhed, fordi jeg egentlig var den, han helst ville have. Derfor kom han til slet ikke at give mig noget opmærksomhed. Så han har været rigtig ked af det bagefter, siger hun og fortæller:

- Han tog min hånd efter festen, hvor vi gik og holdt i hånd på vej hjem, og så var jeg jo lykkelig. Det er nok også derfor, jeg ikke tager det så tungt. For festen endte rigtig godt for mig alligevel.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Derfor fortsatte Daniel i ‘Luksusfælden’