CHOK: Fik først sandheden om Christie, da kameraerne slukkede

Trofaste seere så overraskende til, da seerfavoritten Cille Birk Sauer uden videre tilgav Kasper efter stor afvisning i 'Kærlighed hvor kragerne vender'. Nu forklarer hun.

I aftenens afsnit af 'Kærlighed hvor kragerne vender' laver 26-årige Kasper Krogh Bendixen en kæmpe kovending. Han hiver fat i Cille og fortæller, at han har fortrudt sit valg.

Cille tilgiver ham hurtigt med god grund. Ifølge den nordjyske skønhed er der nemlig en vigtig detalje, som Kasper glemmer at fortælle: Christie har kort forinden takket nej til ham.

- Jeg fik ikke at vide, at Christie havde valgt ham fra, før kameraerne slukkede. Så da han kom og fortalte, at han havde fortrudt, var jeg i god tro, og derfor havde jeg nemt ved at tilgive ham. Jeg troede, at han kom tilbage til mig, fordi at han virkelig havde fortrudt i øjeblikket, forklarer Cille Birk Sauer til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Først til verdens ende'-Nikolaj afslører sygdom: Derfor brød jeg sammen

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Nikolaj fra ‘Først til verdens ende’ fortæller om sin sygdom... 

Efter optagelserne fik Cille dog hele historien.

- Jeg blev selvfølgelig ærgerlig, da jeg hørte, hvad der egentligt var sket, men vi tog en længere snak om det. Hans undskyldning var, at alt det med Christie var en konkurrence, og at der ikke var så mange følelser i det. Det accepterede jeg dengang, selvom jeg synes, at det var vildt ondsvagt, fortæller Cille.

LÆS OGSÅ: Robert Hansens kæreste taler ud efter drama

I dag ville Cille ønske, at hun havde håndteret situationen anderledes.

- Jeg var blind og lidt for hurtig til at tilgive ham. Jeg skulle nok bare have kastet ham ud til højre, for jeg var jo andet valg, fortæller hun.

LÆS OGSÅ: Er Lasse og Line sammen igen?