Casper indrømmer: Det ville jeg aldrig gøre i Danmark

Nogle af de ting, der sker i 'Bachelor', ville Casper ikke have gjort herhjemme.

I dagens 'Bachelor'-afsnit inviterer Casper Uyen med på en romantisk one-on-one date, der starter langs den græske strandkant i selskab med en lille hund.

Efter en hyggelig gåtur står den på mad og vin, og aftenen ender helt som i romantiske film.

LÆS OGSÅ: Så rig er Mascha Vang

Casper og Uyen sidder arm i arm og ser på stjerneskud og lader stemningen overtage. De kysser. Men det ville Casper nok ikke have gjort herhjemme, fortæller han.

- Det var en positiv oplevelse at kysse med Uyen, indleder han, mens han samtidig understreger, at han ikke ville date og kysse med to piger over den samme periode herhjemme (han har kysset Michaela i de foregående afsnit).

- Det er en balance mellem at opretholde min integritet og respekt overfor de mennesker, man er på date med, uddyber han og fortsætter:

- Programmets præmis gør, at jeg nok er nødt til at gå på kompromis med nogle af de ting. Jeg ville aldrig date flere i Danmark, men det er jeg nødt til dér. Alle er gået med til det. Personligt har jeg det ikke godt med at kysse med flere på en gang, men sådan er det jo.

LÆS OGSÅ: Efter gruppedate melder Casper ud: Hun er fantastisk

Svære betingelser

Ligesom programmet lægger op til, at Casper dater - og dermed potentielt også kysser - flere kvinder ad gangen, er det netop også de mange kvinder, der kan gøre det svært.

Casper forklarer:

- Når der kom nye ind, var det svært. Forstå mig ret, alle var søde og rare, men i en setting, hvor man bliver sat til at skulle skabe følelser for andre mennesker, så hjælper det ikke at skabe benspænd på vejen og begrænse tiden, man kan være sammen med de enkelte på. Man skaber jo mindre tid ved at sige, at man nu skal date en person mere, og at kvinderne skal date en ekstra mand.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Jeg fortryder mine bryster

Om Casper alligevel ender med at finde kærligheden, kan du se i 'Bachelor', der sendes tirsdag-torsdag på tv 2 play.