Amalie Dollerup. (Foto: Lars E.)
Amalie Dollerup. (Foto: Lars E.)

'Badehotellet'-stjerne testet positiv: Flere kolleger er også ramt

Amalie Dollerup er blevet smittet med corona og må nu tage en pause fra at spille skuespil. Flere af hendes kolleger er også smittet.

Corona kommer i de fleste tilfælde ret ubelejligt, og det gør det også for skuespilleren Amalie Dollerup. Hun spiller nemlig en bærende rolle i musicalen 'Matilda the musical', som for tiden kan opleves på Det Kongelige Teater frem til den 27. februar.

Artiklen fortsættes under videoen med Jens Jacob Tychsen, der fortæller om den nye sæson 'Badehotellet'... 

LÆS OGSÅ: BREAKING: Melvin Kakooza indtager stor værtsrolle

Men som så mange andre, er den 35-årige skuespiller nu også testet positiv og må blive hjemme de næste aftener.

- Så gik den ikke længere. Corona har også ramt mig, ligesom flere af mine kolleger fra 'Matilda The Musical'. Heldigvis har vi de sejeste understudies, som tager over for os. Jeg håber, at stemmen og kroppen snart er frisk igen. Og til alle jer andre derude med corona. Jeg håber, I får et mildt forløb, skriver hun i et opslag på Instagram.

Når det nu skulle være, så er det alligevel meget heldigt, at Amalie Dollerup først er blevet smittet med corona nu, og ikke under optagelserne til 'Badehotellet' sæson 9, som inden længe får premiere.

LÆS OGSÅ: Jackie presset af produktionen: Jeg valgte det ikke selv

Optagelserne til TV 2-serien gik i gang i sommeren 2021 og blev afsluttet i december med bare en måneds forsinkelse. Her oplevede produktionen kun få smittetilfælde, og det var bag kameraet og altså ikke blandt skuespillerne.

I serien spiller også Amalie Dollerups mand, Andreas Jebro, med. I sommeren 2019 blev de forældre til deres første barn, August.

'Badehotellet' får premiere den 7. februar på TV 2 og TV 2 PLAY.

LÆS OGSÅ: Jackie åbner op om udfordringer i parforholdet