Anders og Frederikke afslører: Tæt på at droppe ‘Nybyggerne’

Det kan være en udfordring at slippe forpligtelserne, holde pause fra jobbet og springe ud i et nyt eventyr. Det kan Anders fra 'Nybyggerne skrive under på.

'Nybyggerne' er i gang igen, og i første afsnit af det populære TV 2-program løber 39-årige Frederikke og 46-årige Anders med sejren.

LÆS OGSÅ: Genkender du Trine fra 'Landmand søger kærlighed'? Her har du set hende

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Jonas fra ‘Landmand søger kærlighed’ fortæller om lidt om sig selv... 

Parret imponerede dommerne Mette Helena Rasmussen og Ask Abildgaard med deres soveværelse, og Anders fik især ros for sit flotte håndværk. Men selvom Anders har hænderne skruet godt på, krævede det en del overtalelse at få ham med i programmet.

- Anders syntes overhovedet ikke, at vi skulle søge om at være med i 'Nybyggerne', men jeg kunne ikke lade vær. Så to dage inden ansøgningsfristen lavede jeg alligevel en ansøgning, forklarer Frederikke, som efterfølgende måtte krybe til korset og forklarer sin mand, at hun havde gået bag om ryggen på ham.

- Han holdt stadig fast i, at det ikke var noget for os, men jeg fik lokket ham med til casting, og i processen blødte han stille og roligt op, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-par sammen igen

Reddet af Corona

Selvom Anders endte med at falde for ideen, var parret tæt på at droppe programmet, da arbejdet kom i vejen.

- Anders er meget loyal overfor sit arbejde, og han har et meget tæt forhold til sine elever, og han havde nogle, som skulle til eksamen under optagelserne, og det kunne han slet ikke have, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Farvel København: 'Årgang 0'-deltager drømmer om ro og natur

Dog kom en kendt virus dem til undsætning.

- Men så skete der det, at der blevet lavet nogle ting om på grund af Corona, så eleverne ikke skulle til eksamen alligevel. Det var faktisk det eneste, som havde holdt sig tilbage. Så efter der var Anders bare helt med på ideen, forklarer Frederikke.

LÆS OGSÅ: Ung mor jubler efter fertilitetsbehandling: Gravid!

Følg parrets boligeventyr i 'Nybyggerne' på TV 2 og TV 2 PLAY hver onsdag.