Ærlige Amalie: Derfor valgte jeg at få endnu et barn med Mikkel

Det lykkedes ikke Amalie at blive gravid ved kunstig befrugtning. Men det er hun glad for nu.

Tilbage i januar i år kunne man pludselig se, at Mikkel Skelskov og Amalie Szigethy var begyndt at få øjnene op for hinanden igen, og de var blandt andet på en skiferie i Østrig sammen.

Amalie lagde blandt andet et billede på Instagram, hvor hun skrev "mor og far", og nu har hun i den nye sæson 'Forsidefruer' åbnet op om, at det også var omkring det tidspunkt, de besluttede sig for, at de skulle være forældre sammen for anden gang.

LÆS OGSÅ: Amalie i ny strid: Jeg er rigtig ked af de nye sæsoner ‘Forsidefruer’

- I forhold til at gå ud og finde en ny kæreste og få et barn med ham, så mine børn har forskellige fædre, det synes jeg virker meget uoverskueligt, og det virker meget indviklet, siger Amalie om den beslutning.

- Så derfor tænkte jeg, da jeg begyndte at se Mikkel igen, at det ville da være helt genialt at skulle lave barn nummer to med ham, fortsætter hun.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING! Landmand Claus alene igen: Jeg gjorde det forbi

På et tidspunkt forsøgte Amalie sig også med at blive kunstigt befrugtet, men det lykkedes ikke.

- Men det er jeg jo rigtig glad for i dag, for nu får jeg jo barn nummer to med samme far, og det synes jeg jo er rigtig dejligt, fortæller hun i 'Forsidefruer'.

Amalie blev til gengæld gravid i første forsøg med Mikkel.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne skal alligevel ikke giftes: Ting er kommet frem

I klippet fortæller Amalie om sin beslutning om at få barn med Mikkel. Se hele afsnittet på TV3 den 29. oktober klokken 20.00 og på Viaplay.