Hjemme hos Oliver Bjerrehuus og Gunnvør på Nørrebro, dengang de dannede par tilbage i 2014 (Foto: Michael Stub)
Hjemme hos Oliver Bjerrehuus og Gunnvør på Nørrebro, dengang de dannede par tilbage i 2014 (Foto: Michael Stub)

WOW: Oliver og Gunnvør brugte 60.000 på parterapi

Oliver og Gunnvørs turbulente forhold kostede dyrt.

I det nyeste afsnit af podcasten 'Det vi taler om', som var et af flagskibene på den nu lukkede Radio 24/7, men nu lever videre på bt.dk, er Oliver Bjerrehuus en af gæsterne hos Ditte Oman. Og Oliver er aldrig bleg for at give sit besyv med og tale lige ud af posen, så da snakken falder på terapeuter, kommer han helt op i det røde felt, for her har han bestemt ikke gode erfaringer.

LÆS OGSÅ: Kærligheden brast for Amalie: Jeg har været rigtig ked af det 

Under det hæsblæsende forhold med 'Forsidefruer'-baben Gunnvør endte han nemlig med at skulle i parterapi, og den oplevelse har både gjort ondt på pengepungen og på Olivers sjæl.

- Der kørte vi lige på den forkerte side af 60.000. Det endte med, at han blev vild med Gunnvør. Hun skulle være der tre gange om ugen, og jeg skulle bare komme en gang hver tredje uge. Jeg kom hos Marian, og det var rigtig godt, for det er end of no return, jeg var helt fucked. Det var mig, der betalte gildet, og jeg var helt gal. Og så var det så hendes bror, der tog sig af Gunnvør, og han kunne godt lide Gunnvør, hun skulle være der tre gange om ugen, fortæller Oliver i programmet om terapien.

LÆS OGSÅ: Gunnvør: Jeg kan sjældent genkende Olivers historier

Mistede troen på autoriteter

Det får Ditte Okman til at spørge om, der måske ikke bare var mere at arbejde med hos Gunnvør, men Oliver er ikke helt sikker på, at det var tilfældet.

- Jeg ved det ikke, men han blev ved, og det kostede fucking 60.000, og han fucking løj over for hende, og hun kom tilbage og var overhovedet ikke til at snakke med, fordi han bare sad og pumpede hende fuld af selvværd, mener Oliver, som ikke selv fik meget andet med fra oplevelsen end en mistet tro på problemløsning via terapi.

SE BILLEDERNE: Gunnvør scorer Grevinde Alexandras eks

- Jeg er fuldstændig knækket overfor alt autoritet efter at have været til parteri, jeg stoler aldrig på nogen mere. Jo, jeg stoler på mine venner, men aldrig på terapeuter, terapeuter er så fucked up altså. Det er alle de mest fucked up mennesker, der bliver terapeuter.

Om Olivers historie holder stik, skal ikke kunne siges, men én ting er i hvert fald sikkert - terapien hjalp ikke ham og Gunnvør til at klinke skårene. De to har den dag i dag kun kontakt omkring deres børn, og hvor Oliver ikke har nogen officiel kæreste for tiden, så skulle Gunnvør være faldet for selveste Grevinde Alexandras eksmand, Martin Jørgensen.

LÆS OGSÅ: DET SÅ DU IKKE PÅ TV: Derfor blev Janni og Amalie uvenner