Datingprogrammet 'Date mig nøgen' sendte sin tredje sæson i 2020 (Foto: TV2)
Datingprogrammet 'Date mig nøgen' sendte sin tredje sæson i 2020 (Foto: TV2)

WHAT! Ubåd-Madsens flirt er med i nyt realityprogram

En 18-årig studerende, der har været penneven med dømte Peter Madsen siden 2017, deltager i datingprogram på TV2.

18-årige Cammilla Kürstein er for mange blevet kendt som Peter Madsens penneven, der åbent og ærligt har erklæret sin kærlighed for den dømte morder og blandt andet fået tatoveret en hilsen fra Peter på sin underarm sammen med en raket, en kuvert og en masse hjerter. Cammilla har skrevet med Peter Madsen siden 2017 og har i et interview med BT tidligere i år fortalt, at hun elsker ham:

- Jeg ved godt, han er psykopat og manipulerende, men det, han er dømt for, ændrer ikke noget i forhold til vores relation. Han elsker mig for den, jeg er, og jeg elsker ham for den, han er, fortalte Cammilla Kürstein BT.

Cammilla Kürstein med den famøse hilsen fra Peter Madsen tatoveret på underarmen (Foto: TV2)
Cammilla Kürstein med den famøse hilsen fra Peter Madsen tatoveret på underarmen (Foto: TV2)

LÆS OGSÅ: PREMIERE: 'Date mig nøgen' er tilbage med STOR ændring

Optræder nøgen i datingprogram

Nu kan den 18-årige studerende fra Måløv imidlertid opleves i TV2's program 'Date mig nøgen', hvor hun sammen med fire andre kvinder forsøger at vinde en date med afsnittets hovedperson, den 23-årige fisker Allan. Det gør de helt præcis ved at vise deres nøgne kroppe frem i håbet om, at Allan ser noget, han kan lide.

Og da vært, Ibi Makienok, beder om at få kvindernes overkroppe afsløret, kan man tydeligt se tatoveringen på Cammillas underarm, der afslører Peter Madsens hilsen: "Kærlig hilsen din Peter", står der. Det har dog ingen betydning for programmets hovedperson, der ender med at invitere Cammilla med på date.

Cammilla deltager i 'Date mig nøgen' (Foto: TV 2)
Cammilla deltager i 'Date mig nøgen' (Foto: TV 2)

LÆS OGSÅ: Ibis karriereskift: Springer ud som krimiforfatter

- Det er alt for godt til at være sandt, svarer Cammilla, da Ibi spørger, hvad hun tænker om Allan uden tøj på. Under daten udviser Cammilla mindst ligeså stor begejstring for den 23-årige fisker fra Hunsted:

- Han er fucking lækker, fortæller hun storsmilende for rullende kameraer, og det kunne tyde på, at begejstringen var mere end gensidig. Tre uger senere fortæller Cammilla nemlig, at aftenen endte på et hotelværelse.

'Date mig nøgen' kan ses på TV2 Play, og afsnittet med Cammilla og Allan sendes på TV2 Zulu den 25. november.

LÆS OGSÅ: Ibi Makienok skrev afskedsbrev til sønnen

Realityportalen har forsøgt at kontakte Cammilla for at få svar på, hvad Peter Madsen mener om hendes medvirken i 'Date mig nøgen', og om de to stadig er pennevenner og elsker hinanden. Hun er dog ikke vendt tilbage på henvendelsen.