Ibi Støving klar som vært i populært TV 2-program

Ibi Støving har tjansen som vært på et verdenskendt underholdningsprogram, der dette efterår får premiere i Danmark for første gang.

Det verdensomspændende underholdningshit 'The Masked Singer' kommer nu til Danmark. Showet kommer til at hedde 'Hvem holder masken?' og får premiere i november på TV 2 og TV 2 PLAY.

Det fortæller TV 2 i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Amalie om børnenes far: Vi elsker hinanden!

- Uge efter uge går ti forklædte, kendte personligheder på scenen, og synger det bedste de har lært. De kendtes sande identitet er skjult af fantastiske forklædninger, og når de taler, er deres stemmer forvrængede. Det er kun, når de synger, man hører deres ægte stemmer, ligesom der uge for uge bliver givet ledetråde til gættelegen. Hvem der gemmer sig bag de farvestrålende forklædninger og spektakulære sceneshows, er op til seerne og programmets detektivpanel at gætte, skriver TV 2.

LÆS OGSÅ: Efter brystoperation: Mathilde afslører kærestens reaktion

De kendte personligheder er altså hemmelige, men det er showets vært ikke. Det er den 46-årige Ibi Støving, der skal stå i spidsen for programmet.

- Både min søn og jeg har set den svenske version og er blevet helt opslugt af mysteriet om, hvem der gemmer sig bag udklædningerne. Ligegyldig om man er barn, ung eller voksen, så er hemmeligheder noget, der bare må opklares - og så er hele showet i sig selv en kæmpe fest! Jeg havde aldrig i min vildeste fantasi forestillet mig, at jeg skulle være vært på et underholdningsprogram, hvor ikke engang jeg ved, hvem hovedpersonerne er! Det bliver så sjovt, og jeg glæder mig helt vildt til at dele gættelegen med resten af Danmark, siger Ibi Støving om jobbet.

LÆS OGSÅ: Nynne efter anklager om vold: Lad Robert være

TV 2-redaktør Thomas Richardt Strøbech er også sikker på, at programmet bliver et hit.

- 'Hvem holder masken?' er både surrealistisk, sjovt og stærkt vanedannende, og vi håber, at seerne vil kaste sig grådigt over gættelegen, som vi har set det i andre lande. Her er 'The Masked Singer' kommet på alles læber, fordi folk så gerne vil følge ledetrådene og regne ud, hvem der gemmer sig bag forklædningerne. Både børn, unge og voksne vil fascineres af det legesyge og humoristiske univers – og så er der bare noget ved hemmeligheder og ledetråde, der kan sætte den indre detektiv på overarbejde, fortæller han.

LÆS OGSÅ: ‘Forsidefruer’-babe afslører planer om flere børn

Hvilke kendte danskere, der bliver programmets detektiver og hvilke 'karakterer', der præsenteres i showet, er endnu ikke officielt.

'The Masked Singer' er et sydkoreansk format, der er blevet til et globalt fænomen med produktioner i 46 lande, blandt andet Australien, England og USA. Her har store navne som Bobby Brown, Lil’Wayne, La Toya Jackson og Beverly Hills-stjernen Tori Spelling blandt andre taget en tur bag forklædningerne.

LÆS OGSÅ: Nynne frustreret over Robert: Hvad skal jeg gøre?