PREMIERE: 'Date mig nøgen' er tilbage med STOR ændring

Når TV2 ZULU-programmet ruller over skærmen i aften, er det med en stor ændring i forhold til sidste sæson.

I starten af 2019 rullede første sæson af TV 2 ZULU-programmet 'Date mig nøgen' over skærmen, hvor modige singler viste sig frem, som naturen havde skabt dem.

Ibi Makienok stod i spidsen for programmet som vært, og hun var bestemt glad for tjansen:

- I en verden, hvor vi alle sammen skal være åh-så-perfekte (hvad det så end betyder), kan jeg med glæde annoncere, at det er jeg ikke. Der er deller, skæve bryster, rynker, blindtarms-ar, brok-ar, strækmærker, grå hår og engang imellem store poser under øjnene. Og man kunne blive ved. Derfor er det mig en udsøgt fornøjelse at fortælle jer, at jeg skal være vært på ‘Date mig nøgen’ på TV 2 Zulu. Det er et program, der i mine øjne trækker den helt anden vej end perfektionisme i den klassiske forstand, lød det fra hende dengang.

LÆS OGSÅ: Ibis karriereskift: Springer ud som krimiforfatter

LÆS OGSÅ: Ibi tavs om skilsmisserygter: Jeg skal have en god aften

I aften har en ny sæson af programmet premiere på TV 2 ZULU, og også denne gang er Ibi Makienok vært. Det betyder dog ikke, at programmet er helt som sidste sæson, da der i aften kan ses en stor ændring.

Det er nemlig en biseksuel kvinde, 29-årige Ella, der er hovedpersonen, og derfor får hun lov til at vælge imellem både mænd og kvinder, når hun skal vælge sin date mellem fem modige, nøgne singler.

LÆS OGSÅ: ‘Paradise’-vinder indlagt og hasteopereret

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Rachel taler ud om kærligheden: Sådan blev vi kærester

- Det er vigtigt, at LGBT-personer bliver repræsenteret på tv, så der er noget, folk kan spejle sig i, siger hun og håber, at det kan være med til at skabe endnu mere tolerance i befolkningen, lyder det fra Ibi til TV 2 om ændringen, hvorefter hun fortsætter:

- Jeg vil da rigtig gerne have flere forskellige mennesker med i programmet. Eksempelvis en muslimsk pige eller dreng. Eller et seniorshow, så den ældre generation også bliver repræsenteret.

Se første afsnit af anden sæson af ’Date mig nøgen’ på TV 2 ZULU i aften klokken 20.40 eller på TV 2 Play.

LÆS OGSÅ: Midt i stor familiestrid: Mikkel og Lea udfordrer Geggo og Linse

LÆS OGSÅ: ‘EOTB’-par afslører familieforøgelse: Det kom ret pludseligt