CHOK: Reality-deltager gift med Paludan

Rasmus Paludans unge hustru på 21 år er tidligere kendt for sit forhold til manden bag ubåds-mordet.

Politiker og provokatør Rasmus Paludan blev den 1. september gift på Rudersdal Rådhus med sin 18 år yngre brud, som han på dagen ikke valgte at vise frem for offentligheden.

Men ifølge Ekstra Bladets kilder er der tale om en 21 årig kvinde, der ikke er helt ukendt for offentligheden, da hun både har været modig nøgen deltager i Ibi Støvings dating-program 'Date mig nøgen' på TV 2, og så er partiformandens nye hustru også kendt fra Discovery-programmet 'Forelsket i en morder'.

LÆS OGSÅ: Smaskforelsket Ida lægger fremtidsplaner: Jeg er så skruk

I sidstnævnte program fortæller den unge pige om sin forelskelse til Peter Madsen, som hun har skrevet breve til, siden hun var 17 år. Den livstidsdømte moder Peter Madsen blev verdenskendt, da han i 2017 brutalt dræbte den svenske journalist Kim Wall, og siden fik han tilnavnet Raket-Madsen.

Forholdet til Peter Madsen udviklede sig, og den unge reality-deltager blev også forlovet med Peter Madsen.

LÆS OGSÅ: 'Luksusfælden'-deltagere raser: Det hele er skuespil

- For fanden, du har gjort mig til en usikker teenager. For jeg var vildt bange for, at du var kommet til fornuft. Eller var blevet talt fra at skrive til mig af nogle fornuftige psykologer eller psykiatere. Jeg skriver “min elskede” i dette brevs første linjer, og jeg ved godt, det er lidt sindssygt. Men jeg kan bare mærke, at det er det eneste det ord, der så meget rummer den følelse, jeg har i mig, skrev Peter Madsen i et af brevene tilbage til den kvinde, der nu er gift med Rasmus Paludan.

LÆS OGSÅ: AFSLØRING: Landmand Allan valgte ikke alle sine dates

Forholdet til morderen gik nemlig galt, da Peter Madsen i december 2019 ud af det blå droppede sin unge kæreste og i stedet valgte at gifte sig med Jenny Curpen fra Rusland.

Siden da har den 21-årige kvinde fortalt om forholdet til Peter Madsen i DR3-programmet 'Giftige relationer'.

- Jeg har altid haft en stor interesse for psykologi og vil gerne forstå noget, jeg ikke kan forholde mig til. Jeg vil gerne lære mennesker at kende. Også de sider, jeg føler mig frastødt af, sagde hun i DR3-programmet.

LÆS OGSÅ: Sådan deler Remee og Mathilde datteren