Der er kold luft mellem Suzanne Bjerrehuus og Gunnvør Virgarsdóttir (Foto: Janus Nielsen og Bo Nymann).
Der er kold luft mellem Suzanne Bjerrehuus og Gunnvør Virgarsdóttir (Foto: Janus Nielsen og Bo Nymann).

Vildt opgør: Suzanne Bjerrehuus træt af Gunnvør

De to kvinder er bestemt ikke enige.

Bølgerne er ofte gået højt mellem Suzanne Bjerrehuus og hendes tidligere svigerdatter, Gunnvør Virgarsdóttir. Årsagen er, at sønnen Oliver ifølge hende har svært ved at få samvær med børnene Hanna, Sigga og Hugo, som han har sammen med 'Forsidefruer'-stjernen.

LÆS OGSÅ: HOT NEWS: Fie Laursen er sammen med en paradiso

Den betændte sag blev blandt andet udstillet i realityshowet 'Olivers kamp' på Kanal 4 og senest i reportageserien 'Sidste omgang i whiskeybæltet' på DR1, hvor modellen åbent fortalte om sit misbrug og en fogedretssag mellem ham og Gunnvør for at få samvær med børnene.

Den omtale havde DR1 ikke forelagt hende før udsendelsen, og det var ifølge Pressenævnet, som hun klagede til, en fejl.

LÆS OGSÅ: Sarah Louise i sorg: Hvad siger jeg til børnene?

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor en tidligere drabschef fortæller om dengang, et gammelt nøglekort fik stor betydning i en sag, hvor en stewardesse blev tæsket til døde på et hotelværelse

LÆS OGSÅ: Millionerne vælter ind: Kandis spinder guld

Den klage fik låget til at hoppe af hos Suzanne Bjerrehuus.

– Hele klagesagen er omfangsrig, for børnenes mor er rethaverisk. Hun klager alle steder. Intet er for småt. Hun spilder så mange menneskers tid. Hun kan vende en sag fuldstændig på hovedet, når hun tager afsked med virkelighedens verden og maler sin egen virkelighed, lød det i et længere opslag på Facebook, der siden er blevet fjernet.

STORT GALLERI: Kan du huske ‘Årgang 0’-børnene som små?

Udfaldet får Gunnvør Virgarsdóttir til at ryste på hovedet.

– Det er forstemmende, at Olivers mor igen har brug for at bruge medierne i en sag, som vedrører vores børn. Der er intet, jeg ønsker højere for mine børn end en god og tæt relation til deres far. Det er trist, at han i perioder har svært ved at være der, siger hun til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

LÆS OGSÅ: CHOK: ‘Årgang 0’-stjerne er blevet single