Daniel Svensson til StjerneGolf 2019 (Foto: Niels Henrik Dam).
Daniel Svensson til StjerneGolf 2019 (Foto: Niels Henrik Dam).

'Vild med dans'-stjerne åbner op om kæresten: Det er hjerteskærende

Det er ikke altid nemt at bo over 400 kilometer væk fra sin elskede, erfarer Daniel Svensson.

Den tidligere håndboldspiller - nu håndboldekspert - Daniel Svensson boede i Aalborg, dengang han i 2017 kom på en tredjeplads i 'Vild med dans' med Karina Frimodt.

Men for knap et år siden rev han teltpælene op og flyttede til Nørrebro i København for at være tættere på sin familie.

Men så ville skæbnen altså have det, at han skulle finde sig en kæreste, der boede i præcis den by, han netop var flyttet fra. I oktober fandt han nemlig sammen med kæresten Pernille.

LÆS OGSÅ: Casper Christensen udnyttet: Det er sygt!

Artiklen fortsætter efter videoen, hvor Ruben Søltoft fortæller om sin mislykkede håndbold-karriere

AFSLØRING: ‘Love Island’-Rasmus havde dame på under datingprogram

Derfor har hele deres forhold altså bestået af en pendlen mellem København og Aalborg. Derfor får parret heller ikke set hinanden meget mere end to gange om måneden.

- Lige nu fungerer det faktisk rigtig fint, men på et tidspunkt skal det nok også ændre sig. Det er klart, at vi snakker om, hvad det næste skridt er, og hvor vi skal tage det her forhold hen, og så må vi jo kigge på, hvordan vi gør det, lyder det ærligt fra Daniel Svensson.

LÆS OGSÅ: Realitybabe gik tilbage til ekskæresten: Nu venter bryllup og børn

- Vi har en sund dialog om det, der selvfølgelig nogle gange er hjerteskærende, fordi det er svært, der er nogle svære ting, der bliver sagt, men vi er gode til at snakke om det, så det er meget dejligt, fortæller han.

Selv er han glad for at bo i København, hvor han leder efter arbejde ved siden af TV2-jobbet som håndboldekspert. Kæresten Pernille studerer i Aalborg, så derfor er hun også forpligtet til det nordjyske lidt endnu.

- Først og fremmest ser vi tiden an, og vi skal finde ud af, om vi kan mødes: Om jeg kan rykke mig, om hun kan rykke sig, og hvordan vi lige gør det. Vi er lidt usikre på præcis hvornår endnu, men vi har sådan en nogenlunde skabelon for, hvad vi tror, forklarer Daniel Svensson om fremtidsplanerne med kæresten.

LÆS OGSÅ: Amanda taler ud: Sådan var Mikkel utro

LÆS OGSÅ: Kim Larsens musik sælger stadig: Tjener penge i døden