Jens Werner taler ud om kræftforløb: Det giver mig lyst til at leve

Den kæmpe støtte, Jens Werner har mærket, berører ham dybt.

Efter Jens Werners familie i foråret fortalte, at han var blevet ramt af kræft, besluttede han efter 19 sæsoner at stoppe som dommer i 'Vild med dans'.

Det betød dog ikke et helt farvel, for Werner var som bekendt tilbage i 'Vild med dans'-studiet som gæstedommer to gange i denne sæson. Senest i fredagens finale.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Vild med dans'-festen fortsatte hele natten

HER&NU talte med Jens Werner efter showet, hvor han satte ord på den hårde periode, han har været igennem med sygdommen.

- Jeg har det rigtig godt, jeg er i en god periode, og jeg er i rigtig gode hænder. Med det mindset, jeg har, og med den kærlighed jeg har fra min familie, så tror jeg på noget godt i fremtiden, fortalte den legendariske danser.

LÆS OGSÅ: Sarah Grünewald efter 'Vild med dans': Det skal hun nu

Artiklen fortsætter under billedet.

Jens Werner dansede med Özlem ved nattefesten
Jens Werner dansede med Özlem ved nattefesten

Jens Werner har siden udmeldingen i foråret oplevet en massiv støtte fra folk, han ikke kender.

- Den venlighed, jeg har mærket fra mange mennesker, der kan jeg bruge ordet, at det er meget rørende. Det er en måde, jeg ikke har prøvet før, og det er en kæmpe hjælp. Det giver mig lyst til at leve livet til maksimum hver eneste dag.

LÆS OGSÅ: Overraskede over 'Vild med dans'-sejr: Der skulle arbejdes

Ny 'Vild med dans'-vært?

Jens Werner stopper som dommer i 'Vild med dans' og satte til finalen et flot punktum, men han er ikke nødvendigvis færdig med tv og måske slet ikke færdig med 'Vild med dans'.

- Jeg vil meget gerne lave meget mere tv, og skal de bruge en ny mandelig vært næste år, så må de meget gerne ringe, slutter Jens Werner.

LÆS OGSÅ: IKKE SET PÅ TV: Kys og kram efter 'Vild med dans'-finalen

Dommerne i 'Vild med dans' finalen 2023
Dommerne i 'Vild med dans' finalen 2023