Afslører vildt vægttab efter 'Vild med dans'

Det er vildt, hvad dans kan gøre ved en krop, lyder konklusionen.

Det blev til en tredjeplads i 'Vild med dans' for Mette Sommer', og selvom hun altid har været en slank og atletisk pige, der elskede sport, så er hun alligevel blæst bagover over, hvad det har gjort ved hendes krop med al den dansetræning.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: De kendte strømmer til premiere på 'Synkefri'

- 8 kilo lettere. Det er jo for sindssygt, hvad dans kan gøre (BEVARES, det er også mange flere timer, end hvad en almindelig kan lægge ind i en travl hverdag). Men hele kroppen bliver jo bevæget. Så IND og meld jer til dansehold, hvor I træner. skriver hun i en story på Instagram og skynder sig at tilføje:

- Jeg ved godt, jeg aldrig har været "stor". Jeg er ikke interesseret i at skulle gå i en debat om sundhed etc., eller hvor meget jeg har tabt mig og alt derimellem. Det er udelukkende for at vise, hvad dans kan gøre, og som inspiration til at hoppe ud i det.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: 'Vild med dans'-festen fortsatte hele natten

Efter 'Vild med dans' fortalte Mette da også, at hun muligvis ikke er færdig med dans. Se interviewet øverst i artiklen.Det nyeste billede af Mette, hvor hun viser sit vægttab kan ses herunder: