Ung mor er blevet fuldtidsblogger

'De unge mødre'-stjerne nyder friheden uden et fast 8-16 job.

I juni blev Amanda Sisse færdig med sin uddannelse som kontorassistent med speciale i økonomi, og i sidste uge havde hun sin sidste arbejdsdag i firmaet, hvor hun har været elev. Den unge mor har endnu ikke fundet sig et nyt arbejde, da hun i den nærmeste fremtid vil investere sin tid i noget helt andet.

- Lige nu skal jeg bare nyde, at jeg selv kan bestemme mine arbejdstider, og at det hele er lidt mere frit. Så jeg vil satse en masse på bloggen og bare arbejde med den. Derudover vil jeg også få taget mig et kørekort, siger Amanda Sisse og fortsætter:

- Der er så mange ting, som jeg ikke har nået i de år, hvor jeg har studeret. Jeg vil endelig kunne bruge en masse tid med William, hvilket jeg glæder mig til. Lige nu er penge bare ikke så vigtige, men mere tiden med William.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse afslører: Så meget er der klippet i ‘De unge mødre'

Drømmen om en tøjbutik

På sigt har Amanda Sisse ikke tænkt sig at gå hjemme og arbejde på bloggen. Hvilket job, hun vil satse på, er hun i tvivl om, men hun har en særlig fremtidsdrøm, afslører hun.

- Min uddannelse giver mig jo en masse muligheder. Dog har jeg altid gerne villet være selvstændig med en tøjbutik. Men det koster jo en del kapital, så det bedste og mest fornuftige er nok, at jeg finder et arbejde og sparer op til drømmen, fortæller den unge mor.

Selvom der skal opsparing til, så planlægger Amanda Sisse sin fremtid.

- Hver gang jeg får en god ide, så laver jeg lige en "mini-forretningsplan" og ser på, hvor meget jeg skal lægge i det både i forhold til tid og økonomi. Så kan jeg godt se, at med Williams alder, så er han for lille til at have en mor, der arbejder 60 til 70 timer om ugen. Særligt når jeg er alene med ham. Så det må vente nogle år.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Sommeren skal tilbringes i Danmark

De udsatte unge må vente

Tidligere har Amanda Sisse afsløret, at hun har en drøm om at hjælpe udsatte unge. Ligesom drømmen om egen butik har projektet også fremtidsudsigter.

- Det er en af de ting, som jeg har fundet ud af, at jeg nok må udskyde lidt. Der skal lægges rigtig mange timer i sådan et projekt, og det var ikke helt så lige til, som jeg havde håbet, siger den unge mor og understreger:

- Men det er helt sikkert også en af de drømme, som jeg rigtig gerne vil nå. Hvor er det dog tarveligt, at vi kun har et liv til at nå alt det, som vi gerne vil.

LÆS OGSÅ: Amanda Sisse: Min mor betyder alt

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.