Tina Lund om familieforøgelse: Den er god nok

Stjernen fra 'Forsidefruer' glæder sig til, at to nye familiemedlemmer snart bliver en del af familien.

Tina Lund har aldrig lagt skjul på, at hun gerne vil et barn mere, men at det ikke kommer til at ske, fordi hendes mand, den tidligere fodboldspiller Allan Nielsen, ikke har det samme ønske.

Men nu er der alligevel et nyt familiemedlem på vej - og faktisk ikke bare ét.

LÆS OGSÅ: Kia i chok over ny diagnose: Retarderet!

- Ja den er god nok. Vi er på udkig efter to hunde. En Jack Russell og en Rottweiler. Vi lytter gerne til gode råd fra jer derude. Jeg har dog selv næsten hele mit liv haft hund, så jeg føler selv, jeg ved en del. Dog er det otte år siden, skriver 'Forsidefruer'-baben på sin profil på Instagram.

Den 40-årige realitystjerne og springrytter har allerede gjort klar til, at den første hund kan flytte ind.

LÆS OGSÅ: Kunne Ida huske Jasmin? Nu forklarer hun hele situationen

- Vi har lige købt hundeseng i dag, selvom vi stadig ikke har købt hundene endnu. Jeg skal ud og se et par hvalpe snart. Håber vi finder den rigtige Jack Russell, som vi vil starte med. Vi glæder os til snart at have hund igen, skriver hun endvidere i opslaget.

Parret blev gift i 2011 og har børnene Louis på 8 år og Lilly på 4,5 år sammen. Derudover har Allan døtrene Ida Maria, 24, Emma Sofie, 21, og Nanna Louise, 17, med ekskonen, designeren Rikkemai. Nu kan de altså også se frem til at blive hundeejere sammen.

LÆS OGSÅ: Nu skal Linse møde sin nye kæreste for første gang

LÆS OGSÅ: 'Ex on the Beach'-babe giver status på forhold

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tina Lund (@tinalund)