Tina Lund jubler over børnebørn

Tina Lund forestillede sig, at hun skulle have en efternøler. Nu har hun indset, at det ikke kommer til at ske. Men heldigvis er der andet at glæde sig over.

Det er helt sikkert, at Allan Nielsen og Tina Lund ikke skal have flere børn sammen, det har baben fra 'Forsidefruer' slået fast flere gange.

Tina Lund selv siger, at flere børn er fuldstændig no-go. Hun sagtens kan forstå, at Allan ikke vil have et barn mere, da det så ville blive nummer seks i rækken.

LÆS OGSÅ: Realitybabe om transkønnet kæreste: Han er mere mand end nogen anden

Men hun lægger ikke skjul på, at det egentlig var hendes drøm at få oplevelsen med at blive mor bare en enkelt gang mere.

- Jeg har altid ønsket mig en efternøler, og det havde jeg egentlig også altid troet, at jeg skulle have. En lille én mere ville ikke have gjort noget. Men jeg er også okay med det, siger 'Forsidefruen' til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Realityhunk afslører: Jeg er født som pige

Allan og Tina har børnene Louis på 7 år og Lilly på 3,5 år sammen. Allan har fra sit tidligere ægteskab pigerne Ida Maria, 23, Emma Sofie, 20, og Nanna Louise, 16. Og derfor er der altså god mulighed for udvidelse af familien på et tidspunkt i fremtiden.

- Allan har fem børn, så vi får sikkert en masse børnebørn. Der bliver nok af babyer at nyde, griner Tina Lund.

Tina Lund og Allan Nielsen samt børnene Lilly og Louis i sommerhuset 2020. (Foto: Henrik R. Petersen)
Tina Lund og Allan Nielsen samt børnene Lilly og Louis i sommerhuset 2020. (Foto: Henrik R. Petersen)

Heldigvis har hun også som mor til to og bonusmor til tre rigeligt at se til. For samtidig med at hun sætter pris på familielivet, så nyder hun også at bruge tid på karrieren som professionel springrytter, og lige nu er der mange børn plus en mand at savne, når hun rejser rundt i Europa for at deltage i stævner.

LÆS OGSÅ: Ung mor er kommet på førtidspension