Tina Lund. (Foto: Michael Stub)
Tina Lund. (Foto: Michael Stub)

Tina Lund afslører: Derfor vidste jeg, Amalie ville få en pige

Tina var ikke et sekund i tvivl om, at Amalie Szigethy skulle have endnu en lille pige.

Torsdag aften kunne man i det første afsnit i sæson nummer 9 af 'Forsidefruer' se Amalie Szigethy, der afslørede kønnet på sin baby. Det gjorde hun på Café Victor, hvor en stor ballon blev sprunget og dryssede lyserødt konfetti ud over fruerne.

Men faktisk havde Tina Lund allerede forudset farven på ballonens konfetti. Hun var endda så sikker i sin sag, at hun havde købet en stor, lyserød elefant i gave til Amalie.

LÆS OGSÅ: Taler ud om tragedie: Rystet af dødsfald

Nu forklarer hun, hvordan hun kunne være så overbevist om, at babyen var en pige.

- Det var bare min fornemmelse ud fra det, hun havde sagt, når hun fortalte om, hvordan hun havde haft det i løbet af graviditeten, og hvordan hun havde det, da hun var gravid med Josephine. Jeg var ikke i tvivl, siger Tina Lund til Realityportalen.

Amalie selv var heller ikke i tvivl om, at hun skulle have endnu en datter.

.- Jeg kunne fornemme, at det blev en pige, fordi jeg havde så meget kvalme. Og jeg havde hørt, at hvis man venter sig en dreng, så vil man ikke have så meget kvalme. Jeg var virkelig præget af kvalme, som jeg også var med Josephine. Så jeg havde på fornemmelsen, at det blev en pige, siger Amalie.

LÆS OGSÅ: Janni Ree efter kritik: Fra nu af opfører vi os ordentligt

(Foto: TV3)
(Foto: TV3)

Tina Lund indrømmer, at hun også har svært ved at forestille sig andet, fordi Amalie passer perfekt ind i det lyserøde univers.

- For mig kan Amalie bare ikke få andet end en pige. Den følelse havde jeg bare. Janni sad ellers og drillede mig og sagde, at det blev en dreng, så jeg blev lige lidt forvirret og usikker på et tidspunkt.

LÆS OGSÅ: SE BILLEDERNE: Så søde var ‘Forsidefruerne’ som børn

- Men jeg havde jo ret fra starten. Jeg var 100 procent sikker. Amalie går så meget op i alt det søde, lyserøde pynt til pigerne, siger hun.

Tina Lund er selv mor til både en pige og en dreng. Sammen med Allan Nielsen har hun børnene Louis og Lilly, og hun har flere gange givet udtryk for, at hun er mere end klar på flere børn. Det er Allan dog ikke helt, da han også har døtrene Ida Maria, Emma Sofie og Nanna Louise fra sit tidligere forhold med designeren Rikkemai.

LÆS OGSÅ: WOW! Kendisser raser over Martin Jensen