Thalia Pitzner i retten: Det er meget ubehageligt

Thalia Pitzner var onsdag i retten i Roskilde.

Thalia Pitzner var onsdag mødt uforberedt op til retsmøde i retten i Roskilde. Ifølge både SE og HØR og Ekstra Bladet, som var tilstede i retten, kom Thalia blot et kvarter, inden mødet skulle starte, og her spurgte hun anklageren om papirer på sagen. Dem havde Thalia Pitzner nemlig ikke modtaget.

I afslappet stil og iført ridetøj var Thalia klar til mødet, der omhandler en sag fra den 7. september 2021, hvor Thalia er tiltalt for at have benyttet mobiltelefon under kørslen. Men da det ikke er første gang, Thalia ikke overholder færdselsloven, skulle sagen for retten.

LÆS OGSÅ: Pitzner-søstre misundelige på mor: Vi vil også

Da Thalia så, at pressen var til stede, ændrede situationen sig.

- Jeg vil gerne have, at der ikke er journalister til stede, det er meget ubehageligt, lød det grådkvalt ifølge SE og HØR fra Thalia, der forlød retsbygningen for at gå ud og tørre sine øjne.

LÆS OGSÅ: WOW: Se Jackies nye look

Thalia fik ikke medhold i, at journalisterne skulle gå, da retssager som udgangspunkt er åbne for, understregede dommer Christian Ankerstjerne Rønneberg.

Men retsmødet sluttede hurtigt. For Thalia havde ikke nået at få en advokat med. Realitystjernen havde ikke fået tjekket sin e-boks og var blevet ringet op af retten i Roskilde, kort før sagen skulle for, derfor kom mødet bag på hende.

- Hvis man ønsker at få beskikket en forsvarer, er det i orden. Så bliver sagen udskudt, sagde dommeren ifølge Ekstra Bladet og afsluttede retsmødet for nu.

LÆS OGSÅ: Danse-stjerne om 'Diamantfamilien': Jeg er fan

Der kan gå nogle måneder, før sagen behandles i retten igen.

Thalia arbejder til daglig med træning og salg af heste, og hun er derfor meget afhængig af at have et kørekort, når hun skal frem og tilbage til sine heste, og hvis de skal transporteres. En ubetinget frakendelse af førerretten i seks måneder, som anklagemyndigheden går efter, vil derfor formodentlig besværliggøre Thalias arbejde.

LÆS OGSÅ: 'True Love'-Bettina: Her har du set hende før