Foto: Janus Nielsen
Foto: Janus Nielsen

Strid mellem 'Forsidefruer'-stjerner: Amalie lagt på is

Der er iskold luft mellem Amalie og flere af de andre forsidefruer.

Når de toner frem i realityserien 'Forsidefruer', fremstår de endnu som gode veninder, men bag overfladen er der iskold luft mellem Amalie og fire af de fem øvrige deltagere i form af Janni Ree, Jackie Navarro, Tina Lund og Gunnvør Dalsgaard.

Specielt mellem Janni og Amalie, der ellers var bedste veninder, er det slut med de gode forhold. Det bekræftede 49-årige Janni Ree, da hun i sidste uge deltog ved 'Guldknappen 2019'.

LÆS OGSÅ: UH! Amalie afslører nyt tv-program med Pyrus

LÆS OGSÅ: Amalie og Gunnvør er stadig i krig

- Jeg mødes ikke længere privat med hende, fordi der er sket nogle ting, som bare har gjort, at vi er kommet langt fra hinanden. Jeg kan ikke stå inde for en veninde, der er på den måde. Hun har været illoyal og man kan ikke rigtig stole på, hvad hun siger. Når man er i rum med hende, siger hun ét, og når hun så er i et andet rum, siger hun noget andet. Og det kan jeg bare ikke, siger Janni Ree.

Heller ikke Jackie Navarro, 32, har meget tilovers for Amalie.

- Jeg har jo aldrig mødtes med hende privat. Men jeg har oplevet det i forhold til tv. Jeg tror, hun glemmer, at man ser det bagefter, siger Jackie.

LÆS OGSÅ: Amalie jubler over babylykke

LÆS OGSÅ: Amalies vilde fødselsdagsgave: Nye bryster

Tina Lund, 38, og Gunnvør Dalsgaard, 37, er også meget klare i mælet, da HER&NU spørger dem, om de ser Amalie privat.

- Nej, det gør vi ikke! Men vi er ikke i centrum i striden, siger de.

LÆS OGSÅ: Amalies mor om ‘Forsidefruer’: Jeg er ikke vild med det

LÆS OGSÅ: CHOK: Realitystjerne er efterlyst – sporløst forsvundet

Amalie bekræfter striden

28-årige Amalie Szigethy selv er godt klar over, at hun er lagt på is af specielt Janni Ree.

- Det er rigtigt, at jeg ikke længere er veninde med Janni. Jeg ønsker hende alt det bedste, og jeg har det fint med det. Når der ikke er respekt i et venskab, bliver jeg nødt til at lukke af. Der er tabt noget respekt. Der er blevet sagt og gjort nogle ting, hvor jeg blev nødt til at træde væk. Og så ved jeg godt, at der er en anden historie på den anden side. Men jeg er voksen nu og ønsker ikke drama i mit voksenliv, fortæller Amalie.

Selve stridens kerne vil senere blive afsløret i den kommende sæson af 'Forsidefruer', der ruller over skærmen til efteråret.

LÆS OGSÅ: STORT TILYKKE! Realitybabe er blevet gift

LÆS OGSÅ: Sarah Louise I sorg: Hvad siger jeg til børnene?