Silas Holst (Foto: Janus Nielsen)
Silas Holst (Foto: Janus Nielsen)

Silas Holst får stor drøm opfyldt

Silas Holst får lov at udfolde sit talent i nye højder i 2021.

Silas Holst har siden 2008 været kendt fra 'Vild med dans', hvor han har vundet tre år - senest i 2019 med skuespilleren Jakob Fauerby. Og selvom mange forbinder Silas med 'Vild med dans', så har han i mange år medvirket som danser i et hav af shows, musicals, revyer og teaterforestillinger – senest 'Grease' og 'Dirty Dancing'.

I dag kan Silas offentliggøre en drøm, der er gået i opfyldelse.

- Næste sommer kommer jeg til at køre en del på motorvejen sydpå. Jeg er nemlig så heldig, at jeg skal spille med i Nykøbing Falster Revyen 2021 sammen med et helt fantastisk hold. Det har altid været en af mine drømme at få lov til at spille med i lige præcis den revy - og nu sker det, skriver Silas på Instagram.

Artiklen fortsætter efter billedet.

LÆS OGSÅ: Silas Holst åbner online danseskole

I en pressemeddelelse fortæller Silas om det nye kryds, han kan sætte på sit CV.

- Jeg har længe gerne ville prøve flere kræfter med revyen, og at det så oven i hatten er Nykøbing Falster Revyen, som jeg skal medvirke i, er bare endnu et stort plus. Jeg er pivstolt af at være blevet spurgt og være med på holdet sammen med så garvede revykræfter, og jeg glæder mig rigtig meget til at lære Nykøbing Falster og omegn bedre at kende, siger Silas.

LÆS OGSÅ: Silas og Nicolai: Kærligheden startede for ti år siden

Ifølge Direktøren for Nykøbing Falster Revyen er glæden gengældt.

- Jeg er simpelthen så glad for, at Silas meget hurtigt takkede JA til at medvirke i Nykøbing Falster Revyen – det er et scoop, synes jeg. Jeg har faktisk været så heldig at arbejde sammen med Silas tilbage i 2011, hvor han var koreograf i Ganløse Revyen, hvor jeg på daværende tidspunkt var kapelmester, siger Mickey Pless, Direktør for Nykøbing Falster Revyen, i en pressemeddelelse.

LÆS OGSÅ: Irina åbner op om sit liv i ny bog

Revy-genren er ikke helt ny for Silas, da han som danser medvirkede i Cirkusrevyen i 2006 og 2007 og var skuespiller i Rottefælden i Svendborg tilbage i 2014, hvilket han også modtog en talentpris for ved Revyernes Revy.

- Jeg så Silas i Rottefælden i 2014, og han gjorde det glimrende, og for flere år tilbage så jeg Silas i Musicalen 'Crazy For You' på Det Ny Teater i København, og her blev jeg blæst bagover af talent. Derfor var det helt naturligt for mig at spørge, om han ville medvirke i 2021, og det bedste var, at han faktisk ikke skulle tænke meget over det, men sagde ja meget hurtigt. Revygenren fornyer sig hele tiden og heldigvis for det, og derfor skal vi også give plads til nye unge skuespillere, som kan være med til at føre revyen videre i mange år endnu, og der er Silas et rigtig godt bud på en spiller, som både kan og vil det. Så skader det altså heller ikke, at manden både synger og danser rigtig godt, og har begge ben solidt plantet på jorden, og som elsker det festlige, folkelige og fornøjelige, udtaler Mickey Pless.

Holdet bag Nykøbing Falster Revyen 2021. (Foto: Nykøbing Falster Revyen)
Holdet bag Nykøbing Falster Revyen 2021. (Foto: Nykøbing Falster Revyen)

LÆS OGSÅ: Peter Tanev vært på nyt tv-show

Udover Silas Holst står også Pernille Schrøder, Karsten Jansfort, Rikke Buch Bendtsen og Rasmus Krogsgaard på scenen. Sidstnævnte er også instruktør på revyen.

Revyen får premiere den 10. juni 2021 og spiller frem til den 21. august 2021.

Billetterne kan købes fra 1. juli kl. 11.00 HER.

LÆS OGSÅ: Silas om sin store regnbuefamilie: Vi er gode sammen