SE BILLEDERNE: Tina Lund i forvandling

Baben fra 'Forsidefruer' havde faktisk ikke lyst til at få ændret noget ved sit ydre. Derfor er det blevet lavet sådan, at der stadig er lidt af det uperfekte tilbage.

Det er efterhånden mangen måneder siden, at baben fra 'Forsidefruer' påbegyndte et forløb med at få rettet sine tænder. Det gjorde hun helt tilbage i foråret. Men nu er hun endelig i mål og kan fremvise et klart og tydeligt resultat.

39-årige Tina Lund har nemlig altid haft en skæv tand, men den har hun altid været meget glad for, da den jo har været noget meget charmerende og unikt ved lige hende.

LÆS OGSÅ: Ekspert om at være kærester: Sådan påvirker det konkurrencen

Derfor skulle hun overtales af tandlægen til at få den rettet.

- Men jeg har faktisk ikke fået den rettet helt. Der er lidt tilbage, fordi jeg synes, det var meget sødt. Så jeg har bibeholdt det lidt. Men jeg er glad for, at jeg valgte at gøre det, og jeg er meget glad for resultatet, siger hun til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-stjerne: Det er virkelig trist

Tinas tandlæge forudså, at den skæve tand i fremtiden måske kunne give problemer. Og da tænderne allerede gik en smile indad i over- og undermund, som man også kan se på billederne nederst i artiklen, ville det være godt at give dem lidt mere plads allerede nu.

- Tanden var egentlig ikke noget problem for mig overhovedet, og min skæve tand er stadig ikke et problem for mig. Men tandlægen sagde, at med tiden og jo ældre vi bliver, kan ens tænder godt rokke sig lidt og blive mere skæve, forklarer hun.

Det vil altså på sigt give et bedre resultat.

LÆS OGSÅ: TV2-par tager stort skridt i forholdet

Tina Lund har ellers aldrig været igennem nogle skønhedsindgreb, og på den måde har hun hele tiden adskilt sig fra de andre fruer i 'Forsidefruer', der blandt andet har fået lavet bryster og numse. Men med den kosmetiske tandbehandling har Tina altså nu for første gang fået ændret noget ved sit ydre.

Se forskellen i billederne under. 

LÆS OGSÅ: Kan du kende stjernerne fra ‘Juleønsket’?

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Tina Lund (@tinalund)