(Foto: All Over)
(Foto: All Over)

Scott Disick: Jeg ville begå selvmord uden mine børn

Scott Disick ryster Kardashian-søstrene i det nyeste afsnit af reality-programmet.

Det er hårde tider for Scott Disick, der kæmper for at komme tilbage i varmen hos Kourtney Kardashian, der ellers droppede ham sidste år. Og i den nyeste episode af 'Keeping Up With the Kardashians' var det så blevet tid til at undskylde.

Scott Disick satte sig foran hele familien og undskyldte for den måde, han havde behandlet dem - og især Kourtney på igennem tiden. Og til sidst blev det for meget for ham.

- Jeg er sikker på, at I alle har hørt nogle forfærdelige ting om mig, som jeg bare skulle have været ærlig omkring. Men jeg var for flov. Jeg har såret alle i denne familien, og jeg har undskyldt til Khloe 100 gange, men aldrig til jer, siger han.

- Jeg forstår, at jeg har brug for hjælp, før jeg kan hjælpe hende og mine børn. Men det har virkelig været en hård tid, hvor jeg er gået fra at have alle jer til at have ingen. Hvis jeg ikke havde mine børn, så havde jeg begået selvmord.

Herunder kan du se en del af samtalen mellem Scott Disick og Kardashian-familien.

LÆS OGSÅ: Medie: Efter afvænning – Scott Disick fester igen

LÆS OGSÅ: Scott Disick må filme med Kardashians, hvis …

LÆS OGSÅ: Scott Disick: Jeg har haft sex med to af Kourtneys søstre

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.