Sådan er forholdet mellem Sofie-Mai og Casper Balo i dag

Der er meget, der skulle tales ud, da de to mødte hinanden første gang efter 'Ex on the beach'.

- Godt at se dig Sof, siger en glad Casper i dagens afsnit af 'Efter Ex'.

- Ja i lige måde. Tror jeg. Eller hvad? Det ved jeg sgu ikke helt, om det er, lyder det fra en mere skeptisk Sofie-Mai.

LÆS OGSÅ: 'Ex on the beach'-par afslører: Sådan blev vi kærester

Sådan ligger de to tidligere ’Ex on the Beach’-deltagere ud, da de møder hinanden for første gang efter opholdet i Caribien.

I det nyeste afsnit af ’Efter Ex’ forsøger Sofie-Mai og Casper Balo nemlig at tale nogle ting igennem.

- Har du noget at sige eller hvad? Jeg synes du har været et svin, for at være helt ærlig, siger Sofie-Mai direkte til Casper, og fortsætter.

- Du har ikke sagt, at du havde været sammen med Regitze og Bianca herhjemme, imens du sås med mig. Det skulle jeg høre fra dem! Jeg kan ikke forstå, hvordan du selv kan finde rundt i det. Du er klam, fortæller Sofie-Mai.

LÆS OGSÅ: Sofie-Mai forklarer: Selvfølgelig tænker jeg på Teitur

Under optagelserne af ’Ex on the Beach’ bliver det afsløret, at Casper har hygget sig hjemme i DK med Bianca, Regitze og Sofie-Mai, men ikke i nævnte rækkefølge.

Ifølge pigerne så han nemlig dem alle sammen på skift, uden de var klar over det, hvilket tydeligvis ikke er faldet i god jord hos Sofie-Mai.

- Jeg har brug for at fortælle Casper, han har været en idiot. Og jeg har faktisk brug for at kigge ham i øjnene og sige det, hvor han også forhåbentlig kan sige undskyld for det, han har gjort, forklarer hun.

LÆS OGSÅ: Baris Balo forlovet: Deler cute video

Casper udtrykker dog ikke den store anger.

- Hun burde også lidt have set den komme. Hun ved, hvordan jeg er, og hvis hun lige pludselig er den eneste i verden, som ikke ved det – det er naivt, forklarer Casper, og til Sofie-Mai er meldingen fra ham:

- Nogle gange så er der nogen ofre desværre.

LÆS OGSÅ: WOW: Mai Manniche smider tøjet på OnlyFans

Forholdet er blandet i dag

Sofie-Mai kom hjem til Danmark ledsaget af sin nuværende kæreste Oliver Reves. Ifølge Casper Balo komplicerer det tingene i forhold til at skulle bygge en ordentlig relation op til Sofie-Mai.

- Forholdet til Sofie-Mai er blandet. Jeg kan jo ikke sige noget omkring det hele, uden at “træde” Sof, Oli OG deres forhold over fødderne, selvom det ikke er intentionen. Af og til er vi i dialog over Instagram som venner, og det er ganske fint, fortæller Casper til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: Janni Ree: Han kunne være død

Og på Sofie-Mai virker det også som om, at relationen mellem de to er til for at blive, selvom der er nogle ting i livet, der helt sikkert har påvirket deres forhold.

- Jeg holder jo af Casper, det er ingen hemmelighed. Vi har altid haft det rigtig godt sammen og grint meget. Og jeg har også lyst til, at vi stadig kan have det grineren, fortæller Sofie-Mai til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-Anders afslører: Derfor ville produktionen farve mit hår