Camilla og Conrad var sammen til Reality Awards i 2016. (Foto: Janus Nielsen)
Camilla og Conrad var sammen til Reality Awards i 2016. (Foto: Janus Nielsen)

Så mange penge har 'Singleliv'-Camilla brugt på sin hund

Camilla bruger med glæde penge på sin hund, når der er brug for det.

Hvis man har set Camilla i ’Big Brother’ eller ’Singleliv’, så ved man med sikkerhed også, at hun er meget glad for sin hund, Conrad. Faktisk er hun så glad for hunden, at hun har brugt en mindre formue på at holde den rask.

- Min guldklump Conrad har kostet mig over 100.000 kroner kun i operationer. Hans journal hos dyrlægen går fra gulv til loft, fordi han næsten har fejlet alt. I sommer fik han en udposning på tyndtarmen og skulle opereres. Det kostede mig 50.000 kroner, fortæller Camilla til Realityportalen.dk.

LÆS OGSÅ: ’Big Brother’-Camilla: Nej tak til starfuckere

Folk skulle skamme sig

Camillas dyre ven Conrad, som indtil videre har kostet hende 100.000 kroner.(Foto: Privat)
Camillas dyre ven Conrad, som indtil videre har kostet hende 100.000 kroner.(Foto: Privat)

Camilla fortryder på ingen måde, at hun har brugt så mange penge på Conrad. I stedet langer hun ud efter de folk, som ikke ville bruge de penge og stedet skiller sig af med sit kæledyr.

- Han havde ikke været i live, hvis han ikke boede hos mig. Mange folk skulle skamme sig. Alle vil have dyr, men man skal først sætte sig ind i, hvad det omhandler og koster. Det er jo ikke bare et legetøj, man kan sige koldt farvel til.

LÆS OGSÅ:  ‘Big Brother’-Camilla jagter den perfekte mand

Hunden betyder alt

Camilla kan i øjeblikket følges på Kanal 4, hvor hun jagter drømmemanden i ’Singleliv’. Men hvis han en dag kommer ind i hendes liv, så skal han være klar over, at Camilla vil gøre hvad som helst for hunden Conrad.

- Jeg tænker aldrig på, hvad jeg ellers kunne have brugt pengene til. Jeg kunne ikke have brugt dem på noget andet. Min hund er mit et og alt, og han skal hjælpes til enhver tid og have det bedste af det bedste hundeliv, slår hun fast.

Conrad skal snart i

LÆS OGSÅ: ’Big Brother’-Camilla: Fri mig for børn

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.