Robert Hansen scorer realitybabe

Skuespilleren Robert Hansen er blevet kærester med 'Divaer i junglen'-baben Nynne Larsen.

Skuespiller Robert Hansen, 40 og realitybaben Nynne Larsen, 25 er blevet kærester. Det bekræfter Nynne overfor Realityportalen.

- En fælles veninde introducerede os nede på Victor. Der er er ikke sådan en bestemt dag, hvor jeg kan sige, dér blev vi kærester. Vi havde bare en snak engang i sidste uge om, at vi begge to var enormt glade for hinanden, og at vi ikke havde lyst til at se eller date andre, og så... var man vel kærester? Så det har bare været en naturlig proces, forklarer Nynne om sit nye forhold med Robert Hansen.

Herunder kan du se et billede af Nynne Larsen

Nynne Larsen til modeshow for Pernille Nygaards nye tøjmærke Elly Stone (Foto: Klaus Bo Christensen)
Nynne Larsen til modeshow for Pernille Nygaards nye tøjmærke Elly Stone (Foto: Klaus Bo Christensen)

LÆS OGSÅ: Morten og Irina afslører: Vi skal have barn nummer to 

Robert: Vi har det rigtig godt

Overfor Ekstra Bladet bekræfter Robert Hansen ligeledes, at han nu er en optaget herre.

- Nynne og jeg danner par. Vi mødte hinanden for halvanden - to måneder siden og sås i en lang periode som venner, hvorefter det har udviklet sig. Vi har det rigtig godt, forklarer Robert til Ekstra Bladet.

LÆS OGSÅ: Ulykkelig Annette Heick: Droppede mor og far

Den udlægning er Nynne heldigvis også enig i.

- Vi har det virkelig dejligt, og det fungerer bare rigtigt godt! Det føles rigtig naturligt at være sammen. Det er svært at forklare. Vi komplimenterer hinanden rigtig godt, forklarer Nynne til Realityportalen.

LÆS OGSÅ: 'Forsidefruer' ramt af corona

Til daglig studerer Nynne på EUX i København, men tidligere har vi set hende i realityprogrammer som 'Dagens mand' og 'Divaer i junglen'. Robert Hansen er skuespiller og særligt kendt for rollen som Viktor i den populære 'Anja & Viktor'-filmserie.

Derudover har Robert sønnen Herman på lige knap 8 år med ekskæresten Pernille Fredskild Thøgersen, som han dannede par med i fem år.

LÆS OGSÅ: 'Vild med dans’-par vil stifte regnbuefamilie sammen