Remee og Mathilde afslører nye detaljer om krisen

Stjerneparret sætter flere ord på deres første store krise, som de endte i, fordi de er to vidt forskellige personer med forskellige værdier.

Remee S. Jackman og Mathilde Gøhler vidste helt fra begyndelsen, at de er forskellige som mennesker, men at de alligevel hører sammen - og Remee vidste nærmest fra første møde, at Mathilde skulle føde hans børn.

LÆS OGSÅ: Anna taler ud om utroskab: Det mest ubehagelige jeg har oplevet

Artiklen fortsættes under videoen med Sille Nimholm, der er opløst i tårer til 'Paradise'-finalefesten...

Det fortæller kendisparret i et stort interview bragt af Costume.

Her åbner de helt op om den tid, hvor det pludselig blev meget tydeligt for dem, at de havde lyst til at indrette deres liv på forskellige måder, men at de gerne stadig ville være et par, og de sætter ord på, hvordan det går lige nu med at være en familie, der pendler mellem to lokationer.

LÆS OGSÅ: WOW: Så tæt kommer man på Wozniackis fødsel

- Det var selvfølgelig svært, for vi stod midt i vores første store krise og kunne ikke blive enige om, hvordan vi kom ud af den, uden at den ene af os skulle gå voldsomt på kompromis. Og det var først, da vi begyndte at overveje, hvordan vi kunne indrette os på to baser, men stadig være én familie, at det begyndte at åbne sig for os og falde på plads på en ny måde, der virkelig fungerede for os begge to, fortæller 47-årige Remee om tiden op til, at de tog valget om to adresser. Èn i en villa i Vedbæk og én i en lejlighed i indre København.

LÆS OGSÅ: 'Paradise'-babe om at blive mor: Jeg glæder mig

Remee og Mathilde havde deres krise sidste år. De endte med at søge hjælp hos en partereapeut og altså også at flytte hver for sig. Noget af problemet gik også på, at Mathilde ønskede sig et barn mere, men at graviditet nummer to ikke lykkedes ved de første mange forsøg.

I dag er parret stadig kærester, hvilket blandt andet skyldes, at de i efteråret blev forældre til deres andet barn sammen, da Mathilde fødte datteren Lelou. I forvejen har de Kenya på 6.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager hemmeligt gift