CHOK: Remee og Mathilde går fra hinanden

Beslutningen om ikke længere at være kærester har bragt dem endnu tættere sammen, mener Mathilde.

Det celebre par Remee Jackman og Mathilde Gøhler, som har dannet par i godt og vel otte år og været hovedpersoner i deres helt egen reality-serie på Discovery+, er ikke længere sammen. Det afslører de på det sociale medie Instagram.

LÆS OGSÅ: Måtte hentes af politiet: Derfor gik Bro konkurs

- Som mange af jer har bemærket, har der ikke været en masse traditionelle familiebilleder på min profil på det seneste. Det skyldes, at vi ikke længere er en familie i den traditionelle forstand. Heldigvis kommer familie i en masse kærlige former, og Remee og jeg har ikke været et par i et godt stykke tid, skriver Mathilde i et opslag på Instagram og fortsætter:

LÆS OGSÅ: Paradisoer afslører: Sådan har man sex på ‘Paradise’

- Beslutningen om at gå fra hinanden for rent faktisk at blive tættere har været den rette beslutning for os, og vores forhold har forandret sig til at være det stærkeste venskab og forældreskab. Vi er for evigt hinandens bedste venner og vil for evigt være en stor del af hinandens liv.

LÆS OGSÅ: Reality-deltager dropper program: Jeg er gravid

Det er ikke første gang, Remee og Mathilde har problemer, man har tidligere kunnet følge deres forhold i serien 'Remee & Mathilde', hvor de blandt andet er flyttet fra hinanden for at forsøge at lappe på forholdet, som allerede dengang skrantede. Her mente de, at flytningen havde reddet forholdet, men det stod altså alligevel ikke til at redde.

Remee og Mathilde har sammen døtrene Kenya og Lelou, hvor sidstnævnte kom til verden i november måned sidste år.

Se Mathildes opdatering fra Instagram herunder:

 
View this post on Instagram
 

A post shared by Mathilde Gøhler (@mathildegoehler)