Efter 14 års kamp: Remees drøm er gået i opfyldelse

Remee har i 14 år gået med en drøm, der nu er gået i opfyldelse.

Det er 14 år siden, Remee for første gang kiggede på nogle helt særlige ferieboliger i Tyrkiet og fik en drøm om at eje stedet og renovere ferieboligerne.

LÆS OGSÅ: Kort efter fødslen: Mathilde klar til endnu et barn

Artiklen fortsætter under videoen af Janni og Karsten.

LÆS OGSÅ: TV-vært jubler: Far for tredje gang

- Jeg har bare drømt om det her sted, siden jeg så det første gang, men har slået det ud af hovedet og tænkt, det aldrig blev en mulighed. Men så i forbindelse med noget tøj møder jeg en, der hedder Jacob, som er halvt tyrkisk og halvt dansk, og så fortæller han mig den historie, at han lige har købt det her hotel i Alanya, og så var jeg bare sådan… Altså det der Banana resort? Altså det har jeg jo brugt år på. Jeg har 82 siders rapport fra det sted. Den finder vi så frem, og det viser sig, at alt det, vi drømte om at lave dengang, det vil han lave nu. Og så var jeg bare sådan, det skal jeg være med i, fortæller Remee i ‘Remee & Mathilde’ på discovery+.

LÆS OGSÅ: Remee i jubel: Har taget vild udfordring op

Dengang Remee så stedet første gang, havde han selv lige fået en feriebolig i området og drømte om at bygge noget ekstraordinært på stranden foran huset.

- Det har været min drøm, siden jeg kom derned. Nu er det ved at blive en realitet, og jeg har svært ved at tro det, fortæller Remee i et af afsnittene af ‘Remee & Mathilde’ på discovery+.

LÆS OGSÅ: Helle Thorning-Schmidt om Medina: Det må bare ikke ske

Dengang, da programmet blev optaget, var byggeriet kun lige gået i gang, men i dag er drømmen blevet en realitet, da han nu er medejer af resortet ‘Day One’.

Se billeder fra Remees ferieparadis og book et ophold HER.

LÆS OGSÅ: Philine udsat for svindel: Jeg har kontaktet min advokat

 
Vis dette opslag på Instagram
 

Et opslag delt af Remee S. Jackman (@remeejackman)