Realitystjerner vil gøre Anders Samuelsen til statsminister

Bliver Anders Samuelsen statsminister ved at åbne en natklub?

Præmissen for Viafrees nyeste program er klar, paradisoerne Lenny og Philip ved ingenting om politik, men de ved noget om, hvad de unge vil have og er forbilleder for en generation, som politikerne har svært ved at nå ud til. Derfor søger de jobs som spindoktorer for nogle af dansk politiks helt store politikere.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles

Anders Samuelsen har som højtstående udenrigsminister og partiformand allerede opnået alt, hvad man drømmer om, mener Lenny og Philip. Det eneste, udenrigsminister Anders Samuelsen mangler, er at have sin helt egen klub - ligesom andre højtstående mænd har.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Helle Thorning fortæller om, hvordan hun blev underrettet om terrorangrebet i København.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Derfor vil Lenny og Philip nu forsøge at overbevise Anders Samuelsen om, at han bør ansætte dem til at drive Københavns nye klub, som skal skaffe nye festglade vælgere til Liberal Alliance.

Der går 'Løvens hule' i den, når Lenny og Philip gæster Anders Samuelsen og forlanger flere millioner af ham, men vil han punge ud? Få et smugkig på Philip og Lennys møde med Anders Samuelsen på deres bar herunder, og se alle seks afsnit af 'Spindoktorerne' på Viafree allerede nu.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget