Realitystjerner hjælper Inger Støjberg i valgkampen

Lenny og Philip søger jobs som spindoktorer for Inger Støjberg, og det betyder nye valgplakater.

Præmissen for Viafrees nyeste program er klar, paradisoerne Lenny og Philip ved ingenting om politik, men de ved noget om, hvad de unge vil have og er forbilleder for en generation, som politikerne har svært ved at nå ud til. Derfor søger de jobs som spindoktorer for nogle af dansk politiks helt store politikere.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Den første af dem er Inger Støjberg, som er kendt for at have en stram udlændingepolitik, men kan hun holde den stramme linje, når Lenny og Philip vil forsøge at charme sig ind på Danmarks integrations- og udlændingeminister?

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Helle Thorning fortæller om, hvordan hun blev underrettet om terrorangrebet i København.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

De to reality-stjerner synes, at Ingers valgplakat mangler potentialet til at hænge på en værelsesvæg - de ville i hvert fald ikke selv hænge den op! Med inspiration fra filmplakater og med hjælp fra en professionel grafiker laver Lenny og Philip tre bud på moderne, ungdommelige valgplakater til Inger Støjberg.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles

Vil Lenny og Philip stå skoleret, eller mener Inger overhovedet selv, at hun har brug for en ny valgplakat? Se alle seks afsnit af 'Spindoktorerne' på Viafree allerede nu.