UPS! Philip og Lenny begår stor bommert

Det viser sig, at Philip og Lenny ikke har helt styr på jobbet som spindoktorer for Inger Støjberg.

I fredags blev Viafrees nyeste program skudt i luften; ‘Spindoktorerne – med Lenny og Philip’. I programmets seks afsnit søger de to paradisoer job som spindoktorer hos seks forskellige politikere, så de kan hjælpe dem med at fange den unge målgruppe.

Inger Støjberg er den eneste af de seks politikere, der ender med at hyre de to paradisoer til jobbet som spindoktorer. Philip og Lenny var derfor i fredags mødt op ved Nørreport Station i København, hvor de uddelte Inger Støjbergs nye moderne, ungdommelige valgplakater, som de havde lavet til hende, i håbet om at skaffe hende nogle flere stemmere.

LÆS OGSÅ: Lenny og Philip om at arbejde for Inger Støjberg: Vi bliver ikke rige!

Artiklen fortsætter under videoen, hvor 'Big Brother'-deltagere disser 'Paradise Hotel'.

AFSLØRING: ‘Ex on the Beach’ vender tilbage med ny sæson

Det viser sig dog, at de ikke helt havde styr på, at københavnerne ikke kan stemme personligt på Inger Støjberg, idet politikeren stiller op i Vestjyllands Storkreds.

- Det anede jeg ikke før nu, lød det fra Lenny, da Realityportalen.dk spurgte ham ind til sagen i fredags.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

LÆS OGSÅ: Philip efter ‘Divaer i junglen’: Jeg gør det ikke igen

- Nej, for da vi var inde at besøge hende, var hun jo i København. Men hun virker også lidt jysk faktisk, fortsatte Philip.

- Men vi er jo ikke herinde for kun at promovere hende, vi er også herinde for at promovere hele programmet. Vi synes bare, at de valgplakater, vi har lavet, de er pisse gode, og de skal da vises til folket. Vi ved ikke, hvor mange af Ingers potentielle stemmere, vi lige møder i dag, men man skal jo tænke på, at Strøget jo er et sted, hvor der kommer mange jyder. Så det handler bare om at få ordet ud, tilføjede han.

LÆS OGSÅ: Realitystjerner: Naser Khader er talentløs

Se hele interviewet med Philip og Lenny nedenfor, hvor de bliver overraskede over, at Inger Støjberg ikke stiller op i København. Se desuden også, hvad Inger Støjberg siger til situationen øverst i artiklen.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse