Kan paradisoer gøre Uffe Elbæk mere troværdig?

Lenny og Philip får opgaven at øge Uffe Elbæks troværdighed.

Præmissen for Viafrees nyeste program er klar, paradisoerne Lenny og Philip ved ingenting om politik, men de ved noget om, hvad de unge vil have og er forbilleder for en generation, som politikerne har svært ved at nå ud til. Derfor søger de jobs som spindoktorer for nogle af dansk politiks helt store politikere.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Uffe Elbæk har været på Euromans liste over Danmarks bedst klædte mænd - og dét kan Lenny og Philip faktisk ikke forstå - især når han kører “hipster-farfar-stilen”. Derfor vil de pitche en alternativ garderobe til Alternativets formand.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Helle Thorning fortæller om, hvordan hun blev underrettet om terrorangrebet i København.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

For at forberede en catwalk-præsentation bedst muligt har de rådført sig med en model, som gør Lenny blød i knæene. Inspiration til outfits skal findes på en shoppingtur, og dét kræver ekstra meget, når man - som Philip -  maxer ud på ADHD-skalaen ved synet af 50 blå skjorter.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles

Men vil Uffe Elbæk overhovedet have en ny garderobe? Eller har han i virkeligheden andre lumske planer med de to paradisoer? Se alle seks afsnit af 'Spindoktorerne' på Viafree allerede nu.