Realityhunks laver sang til toppolitiker

Lenny og Philip kommer på hårdt arbejde, da de skal imponere socialdemokraten.

Præmissen for Viafrees nyeste program er klar, paradisoerne Lenny og Philip ved ingenting om politik, men de ved noget om, hvad de unge vil have og er forbilleder for en generation, som politikerne har svært ved at nå ud til. Derfor søger de jobs som spindoktorer for nogle af dansk politiks helt store politikere.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Pernille Rosenkrantz-Theil er ikke et navn, som Lenny og Philip har hørt om før. Derfor mener Lenny og Philip, at folketingsmedlemmet må gå helt nye veje, hvis hun vil blive kendt og populær blandt de unge.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Helle Thorning fortæller om, hvordan hun blev underrettet om terrorangrebet i København.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Med en helt ny sang vil Lenny og Philip prøve at overbevise Pernille om, at hun skal blive popmusiker. Man skal nemlig til tops på Spotify, hvis man vil til tops i samfundet.

Spørgsmålet er, om Pernille synes idéen er så god, at hun vil ansætte Lenny og Philip som hendes nye spindoktorer. Se Lenny og Philip stå ansigt til ansigt med politikeren herunder, og se alle seks afsnit af 'Spindoktorerne' på Viafree allerede nu.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles