Realitystjerner sviner Morten Østergaard: Det er det værste lort

Paradisoerne er slet ikke tilfredse med Morten Østergaards valgvideo, så den skal ændres.

Præmissen for Viafrees nyeste program er klar, paradisoerne Lenny og Philip ved ingenting om politik, men de ved noget om, hvad de unge vil have og er forbilleder for en generation, som politikerne har svært ved at nå ud til. Derfor søger de jobs som spindoktorer for nogle af dansk politiks helt store politikere.

LÆS OGSÅ: Fie Laursen afslører: Derfor har jeg løjet så meget

Morten Østergaards valgvideo er ifølge Lenny det værste lort, han nogensinde har set. De to aspirerende spindoktorer tager det derfor på sig at lave en helt ny valgvideo til Radikale Venstres formand, som gerne skulle tale til de unge vælgere og vise en klar retning.

LÆS OGSÅ: WOW! Sigmund stillede stort krav for ‘Divaer i junglen’-deltagelse

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Helle Thorning fortæller om, hvordan hun blev underrettet om terrorangrebet i København.

LÆS OGSÅ: Mark om ‘Ex on the Beach’-deltagelse: Monique truede mig med Statsforvaltningen

Fordi videoen skal tale til alle på Instagram, skal der selvfølgelig optræde en hund, fadølsbælning og en pølsevogn. Men er det ting, der stemmer overens med partiets politik?

Spørgsmålet er, om Morten Østergaard kan se sig selv i en valgvideo med bryster og gratis fadøl, eller om Lenny og Philip må opgive drømmen om at blive spindoktorer for formanden for Radikale Venstre? Se alle seks afsnit af 'Spindoktorerne' på Viafree allerede nu.

LÆS OGSÅ: CHOK! ‘Paradise’-hunk og hans hustru skal skilles