Stephanie Star (Foto: Covermodel/Janus Nielsen)
Stephanie Star (Foto: Covermodel/Janus Nielsen)

Realitybabe dropper botox: Ikke til at kende

I en ny DR3-serie kan man følge realitystjernen Stephanie Stars vilde udvikling.

Fra at være en af de mest iøjnefaldende kvinder i bybilledet og på den røde løber er hun næsten ikke til at kende nu.

Igennem fire programmer gennemgår den barmfagre ’Singleliv’-babe Stephanie Star sit livs forvandling i DR3-serien ’Plastikdronningen siger farvel’. Her får hun en komplet makeover, som betyder farvel til botox, filler og extensions, og i stedet bliver der sat fokus på personlig udvikling på vej mod et mere naturligt og modent look.

LÆS OGSÅ: Frække Stephanie Star viser alt

- Jeg var jo en lille dulle. Til sidst lignede jeg Pamela Anderson, det var mit idol dengang. Så kiggede jeg mig i spejlet en morgen og tænkte ’det gider jeg simpelthen ikke mere’. Jeg har så meget indre power og sjæl, hvorfor skal man se dullen og ikke den powerwoman, jeg er? Siger 52-årige Stephanie Star efter det sidste program er blevet sendt, som desuden er det mest sete på DR.dk lige nu.

Stephanie Stars nye look. Foto: Rune Lundø
Stephanie Stars nye look. Foto: Rune Lundø

LÆS OGSÅ: WOW: Realitybabe har smidt 45 kilo og fundet kærligheden

At oplyse og at nuancere skønhedsdebatten er blevet til realitybabens kald og mission, efter at hun er startet på sin vilde forvandling. Forvandlingen er så omfattende, at man i serien ser, at pressen ikke engang kan genkende hende på den røde løber.

LÆS OGSÅ: Utroskab, løgne og hævn: Vildt drama mellem ‘EOTB’-stjerner

Hvad der har været vendepunktet for Stephanie, er der er ikke et entydigt svar på. Men med en opvækst, der har været præget af svigt, har Stephanie i sit voksenliv involveret sig med socialt arbejde, hvor hun hjælper og støtter udsatte. Det har fået hende til at sætte tingene i perspektiv.

- Så kunne jeg bare mærke, at hele min krop vred sig. Jeg tænkte "hvor er du uartig, Stephanie. Du render rundt her og fylder dig med alt muligt, når du er så smuk og dejlig, og du har så meget karisma. Ved du hvad, slip det der, og vær med til at hele, helbrede og lindre de skønne, smukke børn, der er. For man kan virkelig gøre en forskel".

LÆS OGSÅ: Stephanie Star udgiver biografi

Artiklen fortsætter under videoen, hvor Stephanie Star er under nålen i 'Singleliv'.

Stephanie Star vil være en powerwoman frem for en dulle, siger hun. Foto: Rune Lundø
Stephanie Star vil være en powerwoman frem for en dulle, siger hun. Foto: Rune Lundø

LÆS OGSÅ: Realitypar flytter sammen for at redde forholdet

Nu er der mimik

Det er syv-otte måneder siden, Stephanie sidst har fået botox og fillers. Makeuppen er dog ikke lagt helt på hylden – for man kan godt stadig gå med smuk og klassisk make up og være en powerwoman frem for en dulle, så længe det er med måde, siger Stephanie.

- Jeg hviler i, hvordan jeg ser ud nu, fordi jeg faktisk lever med de skader, der er. Og så synes jeg, at det er hamrende frækt, at man kan se, jeg lever. Nu er der mimik, nu er der livserfaring. Så er der også det, at jeg hviler i det valg, jeg selv traf. Så ja, jeg har det rigtig, rigtig godt.

LÆS OGSÅ: PREMIERE: Realitybabe får debut i ny musikvideo

Overvældende modtagelse

Stephanie Star vil hellere ligne en powerwoman frem for en dulle, siger hun. Foto: Rune Lundø
Stephanie Star vil hellere ligne en powerwoman frem for en dulle, siger hun. Foto: Rune Lundø

Modtagelsen af progammerne har været overvældende for Stephanie. Lige nu ligger 13.000 beskeder i indbakken og venter på hende, og hun er også blevet tilbudt at holde foredrag på folkeskoler og gymnasier i det nye skoleår, som hun glæder sig til.

- Jeg har ikke den endegyldige sandhed, men jeg vil vise dem min vej gennem de konsekvenser, mit overforbrug af botox og fillers har haft.

LÆS OGSÅ: Stephanie Star om sin sexblog: Sådan har folk reageret

- Jeg dømmer ingen mennesker. Man må godt forskønne sig selv, jeg går også op i anti-age. Men det jeg til gengæld gør, er at jeg siger alt med måde. Husk nu alt med måde-knappen. Den havde jeg glemt, lyder rådet fra Stephanie Star, der for tiden er single og tror på, at kærligheden lige pludselig kommer igen.

LÆS OGSÅ: ‘Vild med dans’-stjerne om kæresten: Det er hjerteskærende