(Foto: Michael Stub)
(Foto: Michael Stub)

Peter Ingemanns intime møde: Tilbage hos eks’en

Peter Ingemann besøger sin ekskæreste Elin på Færøerne.

I sommeren 1995 var en ung og arbejdsløs Peter Ingemann taget til Færøerne for at besøge sin færøske kæreste Elin. De boede hos hendes forældre, og Elin viste Peter rundt på øerne. Elin gjorde det forbi med Peter i 1997, og siden så de ikke hinanden.

Nu 25 år senere har Peter Ingemann været tilbage på de vindomsuste øer i Nordatlanten for at hilse på Elin Ludvig igen for rullende kameraer i 'Ingemann og Færøerne', hvor han iklædt gul hjelm kører rundt på sin røde Puch Monza.

LÆS OGSÅ: Dronningen renser ud: Dropper vennerne

 Elin havde gemt to gamle fotoalbummer, og hun og Peter genså mange sjove fælles minder bl.a. fra Esbjerg Højskole i ens 'campinghabitter' (Foto: Privat)

Peter er gift med Trine og har to døtre, og Elin er gift og har fire børn, men alligevel var der lidt sommerfugle i maven på en ”10 kg tungere og noget mere korthåret” Peter Ingemann, som han selv beskriver det.

- Jeg havde lige talt i telefon med hende først, for det var jo et intimt møde, når vi havde været sammen i toethalvt år. Og bare det at høre hende første gang i telefonen var jo mærkeligt, for vi var jo så unge dengang. Men da de første akavede minutter var gået, så var der en rigtig god stemning, fortæller Peter Ingemann, 47, der mødte Elin på Esbjerg Højskole i 1995.

 Peter havde ikke set ungdomskæresten Elin i 22 år, så hjertet bankede lidt hurtigere på den rutinerede tv-mand, da han blev budt på kaffe (Foto: Heartland/TV2)

LÆS OGSÅ: Kias dejlige jule-nyhed: Flytter hjem til København

Efterfølgende mødtes parret yderligere to gang. Peters kone, Trine, der også var med, kom med til kaffe og kage hos Elins forældre.

- Elins farmor på 90 år havde hjemmestrikkede sokker med til mig. Hun vidste ikke, at Trine var med, så hun sagde til Trine: ”Er du Peters kone? Jamen, så skal du da også have sokker!”. Og tre dage efter kom Elin til vores hotel med sokker til Trine. Så jeg vil gerne sende en hilsen og en kæmpe tak til Elins 90-årige farmor Tulla.

 Peter har normalt ikke hustruen Trine med ude på optagelser, men turen til Færøerne blev en dejlig fælles oplevelse (Foto: Peter Hauerbach)

LÆS OGSÅ: Derfor har Sia mistet håret på dele af hovedet
En plads i hans hjerte
For Peter var optagelserne til 'Ingemann og Færøerne' ikke blot ”endnu en dag på kontoret”, men en stor personlig oplevelse.

- Færøerne fylder utroligt meget i mig. De her folk tager tingene, som de kommer. De er stolte og hårdhudede folk, men samtidig varme og kærlige. Det holder jeg meget af, og Færøerne har en stor plads i mit hjerte.

Anden del af 'Ingemann og Færøerne' kan ses 22.december kl. 20:35 på TV2.

 Både Peter og Puch'en var på hårdt arbejde i det blæsende, regnvåde og iskolde vejr på Færøerne (Foto: Heartland/TV2)

LÆS OGSÅ: Janni Ree helt ude af den: Frygter, vi ikke kan rejse hjem

LÆS OGSÅ: Forholdet er slut
I sommeren 1995 var en ung og arbejdsløs Peter Ingemann taget til Færøerne for at besøge sin færøske kæreste Elin. De boede hos hendes forældre, og Elin viste Peter rundt på øerne. Elin gjorde det forbi med Peter i 1997, og siden så de ikke hinanden. Nu 25 år senere har Peter Ingemann været tilbage på de vindomsuste øer i Nordatlanten for at hilse på Elin Ludvig igen for rullende kameraer i 'Ingemann og Færøerne', hvor han iklædt gul hjelm kører rundt på sin røde Puch Monza. LÆS OGSÅ: Dronningen renser ud: Dropper vennerne Elin havde gemt to gamle fotoalbummer, og hun og Peter genså mange sjove fælles minder bl.a. fra Esbjerg Højskole i ens "campinghabitter" (Foto: Privat) Peter er gift med Trine og har to døtre, og Elin er gift og har fire børn, men alligevel var der lidt sommerfugle i maven på en ”10 kg tungere og noget mere korthåret” Peter Ingemann, som han selv beskriver det. - Jeg havde lige talt i telefon med hende først, for det var jo et intimt møde, når vi havde været sammen i toethalvt år. Og bare det at høre hende første gang i telefonen var jo mærkeligt, for vi var jo så unge dengang. Men da de første akavede minutter var gået, så var der en rigtig god stemning, fortæller Peter Ingemann, 47, der mødte Elin på Esbjerg Højskole i 1995. Peter havde ikke set ungdomskæresten Elin i 22 år, så hjertet bankede lidt hurtigere på den rutinerede tv-mand, da han blev budt på kaffe (Foto: Heartland/TV2) LÆS OGSÅ: Kias dejlige jule-nyhed: Flytter hjem til København Efterfølgende mødtes parret yderligere to gang. Peters kone, Trine, der også var med, kom med til kaffe og kage hos Elins forældre. - Elins farmor på 90 år havde hjemmestrikkede sokker med til mig. Hun vidste ikke, at Trine var med, så hun sagde til Trine: ”Er du Peters kone? Jamen, så skal du da også have sokker!”. Og tre dage efter kom Elin til vores hotel med sokker til Trine. Så jeg vil gerne sende en hilsen og en kæmpe tak til Elins 90-årige farmor Tulla. Peter har normalt ikke hustruen Trine med ude på optagelser, men turen til Færøerne blev en dejlig fælles oplevelse (Foto: Peter Hauerbach) LÆS OGSÅ: Derfor har Sia mistet håret på dele af hovedet En plads i hans hjerte For Peter var optagelserne til 'Ingemann og Færøerne' ikke blot ”endnu en dag på kontoret”, men en stor personlig oplevelse. - Færøerne fylder utroligt meget i mig. De her folk tager tingene, som de kommer. De er stolte og hårdhudede folk, men samtidig varme og kærlige. Det holder jeg meget af, og Færøerne har en stor plads i mit hjerte. Anden del af 'Ingemann og Færøerne' kan ses 22.december kl. 20:35 på TV2. Både Peter og Puch'en var på hårdt arbejde i det blæsende, regnvåde og iskolde vejr på Færøerne (Foto: Heartland/TV2) LÆS OGSÅ: Janni Ree helt ude af den: Frygter, vi ikke kan rejse hjem LÆS OGSÅ: Forholdet er slut