Pernille Rosendahl om forelskelse i Kristian Jensen: Det er jeg ikke stolt af

Sangerinden åbner op om, hvordan det er at forelske sig i en gift mand.

I 2019 stod Pernille Rosendahl og Kristian Jensen frem som par, efter rygterne om romancen længe havde svirret. Kristian Jensen var i 21 år gift med Trine Overmark Jensen, som han har tre sønner med, men han lod sig skille, da han altså var faldet for dem tidligere 'X Factor'-dommer og sangerinde.

Nu fortæller 49-årige Pernille Rosendahl om den tid, hun forelskede sig i den tidligere næstformand og Venstre-politiker. Det gør hun i et stort interview med Eurowoman.

Artiklen fortsættes under videoen med Martin Jensen, der fortæller om første liveshow i 'X Factor'... 

LÆS OGSÅ: Dansk kendis skifter navn: Det har altid været planen

- Det er jeg ikke stolt af. Der hviler en skam over det, og kærligheden har derfor på intet tidspunkt været florlet. Fordi vores forhold er født i forbudt kærlighed, er det bedste, vi kan gøre, at være stille. Og blive sammen, siger hun til Eurowoman.

For det er ingen hemmelighed, at Pernille Rosendahl forelskede sig i en gift mand, og det endte både hun og Kristian Jensen også med at åbne op omkring dengang.

– Jeg har fået stærke følelser for Pernille, og det kan jeg selvfølgelig ikke komme videre med, mens jeg er gift. Derfor er det min beslutning, at vi skal skilles. Kærlighed er en følelse, der ikke lader sig styre, fortalte den dengang 48-årige Kristian Jensen til B.T.

– Det er rigtigt, at vi er sammen, og jeg er selvfølgelig meget glad for ham. Men ellers kan jeg ikke sige særlig meget mere, udtalte Pernille Rosendahl i samme interview.

LÆS OGSÅ: ‘Årgang 0’-Christian styrtet: Frygter operation

Havde flirtet i årevis

Dengang kom det også frem, at parret faktisk havde flirtet i årevis, før de stod frem som kærester. Det kunne man blandt andet se på Twitter. I en fem år gammel besked skrev Pernille Rosendahl, at hvis hun stemte på Venstre, ville hun stemme på Kristian Jensen. Deres lille samtale på det sociale medie sluttede med, at hun skrev: "Bare klø på" med en kysse-smiley.

Pernille Rosendahl er født og opvokset i Aalborg, og hun er kendt for at være forsanger i bandet 'Swan Lee', der storhittede med 'I dont mind'. Senere stiftede hun med sin tidligere partner Johan Wohlert bandet 'The Storm'. De to fik sammen sønnen Tristan. I 2016 valgte hun at gå solo.

Læs hele interviewet i Eurowoman, hvor Pernille også fortæller om, hvordan det er at vokse op i en dysfunktionel familie, og hvordan hun havde det med at blive mor.

LÆS OGSÅ: 11 dage over termin: Ung mor har født