'Paradise'-Mathias slår fast: Den bedste stjernebokser er ..

Ifølge Mathias er der særligt en af de andre stjerneboksere, der virkelig kommer til at imponere i ringen.

'Paradise'-hunken Mathias Hjort er blandt de 19 stjerneboksere i Geggo og Cengiz' nyeste projekt, ‘Stjerne Boksning’, hvor kendisser skal kæmpe i bokseringen om 10.000 kroner mod en modstander i deres vægtklasse.

Selvom Mathias til daglig bor i Odense, og derfor skal på en lang tur til København hver eneste søndag for at kunne træne med de andre, var han ikke i tvivl, da han blev spurgt om han ville medvirke i 'Stjerne Boksning'.

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Sådan har vi udvalgt stjernebokserne

Artiklen fortsætter under videoen, hvor du kan høre Princess Natascha fortælle, at hun gerne vil ligne Linse

LÆS OGSÅ: Geggo og Cengiz afslører: Derfor laver vi ‘Stjerne Boksning’

- Jeg sagde ja, fordi jeg synes, det kunne være sjovt, fordi jeg gerne vil tæve min modstander, og fordi det er Geggo og Cengiz, der står for det. Alle, der ser reality i Danmark, kan godt lide dem. De er gode forældre og søde mennesker, og jeg tænker, at hvis de går ind i noget, så gør de det seriøst. Så derfor tænkte jeg, at det kunne være mega fedt, forklarer Mathias.

LÆS OGSÅ: Geggo indrømmer: Derfor droppede vi stor satsning

- Jeg går også selv meget op i det, men jeg vil ikke vise for meget til træningen, da jeg hellere vil overraske min modstander, når vi står i ringen. Så det er min taktik. Og jeg kommer naturligvis for at vinde. Jeg ville klart frygte Isac mest i ringen. Han er nok den bedste, der er med, og jeg ved, at han heller ikke viser sit bedste deroppe. Mange tror, at Simon er favoritten, men det er han ikke. Jeg synes dog, at alle gør det godt, så jeg synes ikke, at der er nogen, der er dårlige, fortsætter Mathias og tilføjer:

LÆS OGSÅ: WOW! Så dyrt blev Geggo og Cengiz’ bryllup

- Hvis jeg kunne vælge frit, hvis jeg skulle møde i ringen, ville jeg da hygge mig med Nadja, men det går jo ikke. Det er jo mænd mod mænd og piger mod piger.

Se hele interviewet med Mathias øverst i artiklen, hvor han også fortæller, at der er sket en stor ting i Trines og hans liv.

LÆS OGSÅ: Amalie har mødt en mand: Jeg er SÅ vild med ham

LÆS OGSÅ: Derfor frygtede Linse at følge Geggo op ad kirkegulvet