Oh Lands jul forandret: Det var virkelig, virkelig hårdt

En skilsmisse kan vende op og ned på alt, og det gælder også julen. I år kan Oh Land heldigvis se frem til en jul, der er, som hun har drømt om, den skulle være.

Der er meget, der forandrer sig, når man går igennem en skilsmisse. Det gælder også juleaften, og for Oh Land, Nanna Øland Fabricius, blev julen pludselig svær, efter hun var blevet skilt fra sin eksmand, Eske Kath.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Derfor kan ‘Nybygger’-husene ikke sælges

Artiklen fortsættes under videoen med Oh Land, der fortæller om at vende tilbage til 'X Factor'...

Det fortæller den 36-årige sangerinde og tidligere dommer i 'X Factor' i et interview med Eurowoman. 

- Indtil videre skiftes min eksmand og jeg til at holde jul med Svend, min ældste søn, og det har været virkelig, virkelig hårdt. Det er rigtig svært ikke at være sammen med sit barn juleaften, siger hun til Eurowoman.

LÆS OGSÅ: Lisbeth Østergaard søger julehjælp

Oh Land blev gift med billedkunstneren Eske Kath i 2013, og sammen fik de sønnen Svend. Parret blev skilt i 2018, og efterfølgende har Oh Land mødt musikeren Adi Zukanovic, som hun har fået Ernst med. Han kom til verden i 2020.

Dengang efter skilsmissen var julen pludselig ikke, som den plejede at være, og derfor fik Oh Land og Adi en idé til noget, som kunne være et slags plaster på såret og fjerne fokus fra savnet.

- Det har føltes tomt og meningsløst. Så min kæreste (musikeren Adi Zukanovic, red.) og jeg ringede rundt til hospitalerne for at høre, om vi måtte komme og synge. Vi fik fat på kræftafdelingen for børn på Rigshospitalet, hvor vi fik lov til at komme og spille for de børn og familier, som var tvunget til at være indlagt juleaften, siger Oh Land og tilføjer:

LÆS OGSÅ: TV-vært fik stor overraskelse: Vi forventede en dreng

- Det var simpelthen så fint og rart at føle, at vi kunne glæde dem, som ikke kunne komme hjem. Det gjorde, at mit eget tomrum ikke var lige så stort, siger hun.

Denne juleaften skal Oh Land fejre med begge sine drenge og med Adi, og for første gang skal julen fejres i familiens nye hus i Gentofte.

LÆS OGSÅ: KKE SET PÅ TV: Derfor trækker ‘Masterchef’-deltager sig