Nu kan du streame ny sæson af 'NCIS'

Den 14. sæson af den populære krimiserie ligger nu på streamingtjenesten.

OBS: Artiklen indeholder spoilers fra den 15. sæson af serien.

Nu er der gode nyheder, hvis du følger med i 'NCIS' på Viaplay. Streamingtjenesten har nemlig netop lagt den 14. sæson af den populære krimiserie op, og du kan derfor igen følge Leroy Jethro Gibbs og holdet, mens de løser mord begået på marinesoldater og deres familier.

I sæson 14 er alt dog ikke, som det plejer. Den forgående sæson sluttede nemlig med, at Michael Weatherly, der siden seriens start i 2003 havde spillet agenten Anthony DiNozzo, sagde farvel til serien. DiNozzo havde opdaget, at han havde fået en datter med tidligere teammedlem Ziva David - spillet af Cote de Pablo - der var blevet dræbt i hjemlandet Israel. Derfor forlod han holdet for at tage sig af datteren.

LÆS OGSÅ: ‘Beverly Hills’-stjerne klar til ‘Criminal Minds’

LÆS OGSÅ: Stor stjerne forlod ‘NCIS’: Her er hendes afløser

Artiklen fortsætter under videoen, hvor en 'Big Brother'-deltager gennemgår seriemorder-testen.

LÆS OGSÅ: Officielt: ‘Criminal Minds’ får ny sæson, men …

CHOK: ‘Familien fra Bryggen’-stjerne afbryder forlovelsen

I stedet får holdet selskab af Jennifer Esposito og Wilmer Valderrama i rollerne som agenterne Alexandra 'Alex' Quinn og Nicholas 'Nick' Torres, og de kommer alle på en del hårde opgaver i løbet af sæsonen.

Sæson 14 er også den sidste fulde sæson med Pauley Perrette, der siden seriens startede spillede spillede den retsmedicinsk specialist Abby Sciuto. I slutningen af den 15. sæson beslutter hun sig nemlig også for at forlade holdet, og hun bliver i stedet afløst af Diona Reasonover i rollen som Kasie Hines.

Allerede nu ligger det fast, at du har mere 'NCIS' at glæde sig til. Den 16. sæson har netop haft premiere på de amerikanske tv-skærme. Det vides ikke, om der kommer flere sæsoner end den.

Du kan se sæson 11 til 14 af 'NCIS' på Viaplay.

LÆS OGSÅ: Fanfavoritter truede med exit efter lønstrid: Nu er sagen afsluttet

LÆS OGSÅ: Endnu en ‘NCIS’-stjerne med chokbesked: Jeg trækker mig