Natascha Linea: Faren dropper ulækker fødsel

Natascha Linea er gravid med sit andet barn, men faren til barnet har ingen intentioner om at deltage i fødslen.

Når Natascha Linea i starten af det nye år føder sit andet barn, en lille dreng, bliver det uden faren. Den 20-årige unge mors eks-kæresten har nemlig intet ønske om at være med, når hans søn kommer til verden. Det skriver Ude og Hjemme.

- Han har sagt til mig, at han synes, det er ulækkert. Jeg skal ringe til ham, når fødslen går i gang, og når den er overstået. fortæller Natascha Linea til mediet.

'De unge mødre'-deltageren vil gerne føde derhjemme, hvis det kan lade sig gøre. Det finder hun ud af, når hun er i 35. uge. Men den kommende far ønsker slet ikke at være i huset, hvis fødslen skal foregå hjemme.

- Jeg har foreslået ham, at han kan være i køkkenet eller bare ved min side, så han ikke behøver at se det direkte, men det vil han ikke. Og det må jeg jo acceptere, siger hun til ugebladet.

Natascha Linea og faren til barnet havde et on-/off-forhold i en lang periode, men over for Realityportalen.dk har den unge mor tidligere afsløret, at det er helt slut nu. Hun kommer dog ikke til at stå alene med ansvaret.

– Jeg kan dog sige, at uanset hvad der sker, så vil jeg altid være der for mine børn. Altid, har den kommende far sagt til Realityportalen.dk.

Se flere billeder af den unge mor i galleriet over artiklen.

LÆS OGSÅ: EKSKLUSIVT INTERVIEW: Jeg er far til Natascha Lineas barn

SE VIDEOEN: Natascha Linea har fået spritnye tænder

LÆS OGSÅ: Natascha Linea: Jeg vil gerne ligne Linse

Følg med på vores Facebook-side og vores Instagram, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.