Natacha Nikita møder kommunen i Landsretten

Kolding kommune mener ikke, at Natacha Nikitas personlighed er god nok til at være mor, men den unge mor giver ikke op.

i 'De unge mødre' kan vi følge Natacha Nikitas kamp for at få sin søn Remi hjem igen. Kampen har stået på i mere end et år, og den unge mor lægger ikke skjul på, at det er hårdt, men hun giver ikke op. I sidste uge forsøgte hun sig så med et nyt initiativ i håbet om at få sønnen hjem.

- Jeg er startet i familiehus til nogle samtaler, som skal hjælpe mig til at forstå og blive bedre i mit samvær med Remi, så vi kan få mere tid sammen. Hun hjælper mig til at forstå min vrede til det hele, og på sigt skal samværet øges til weekenderne, lige nu er det cirka 2 timer hver uge, fortæller Natacha Nikita og fortsætter:

-  Jeg synes, det er rigtig godt, det jeg er startet i, og jeg har rigtig meget glæde af det allerede nu, og jeg er sikker på, at med tiden kan hun hjælpe mig med at få Remi hjem på den ene eller måde, jeg vil jo gerne have det ud af det, at Remi kommer hjem for det er jo det jeg ønsker, og så vil jeg gerne have nogle redskaber til at takle den sorg jeg er i.

LÆS OGSÅ: Natacha Nikita: Jeg bliver ved med at fortælle min historie

Kommunen: Din personlighed er ikke god nok til at være mor

Sorgen over at være adskilt fra sin søn og den måde, hun mistede ham på, har nemlig taget hårdt på den unge mor, som skal i Landsretten mod Kolding kommune d. 23. august. Hendes tidligere kommune mener nemlig ikke, at sønnen skal hjem, før han er fyldt 18 år.

- Kommunens argument er, at de ikke mener, jeg kan ændre mig nok til at blive en god nok mor for Remi, de mener, at min personlighed ikke er god nok til ham, men der kan ske rigtig meget på 16 år, men de er ligeglade, de behandler folk, som var de ingenting, mener hun og uddyber:

- De mener, at min personlig ikke er god nok, fordi jeg ikke er, som de vil have det. Der er ingen tvivl om, at jeg elsker ham meget højt, men desværre er kærlighed bare ikke altid nok.

LÆS OGSÅ: Natacha Nikita har tabt 27 kg

Remi er meget forvirret

Netop den store kærlighed, som Natacha Nikita har til sin søn, har gjort kampen ekstra svær, for hun vil gerne gøre, hvad der er bedst for sønnen, og han begynder også at blive påvirket af situationen.

- Remi er meget forvirret, men han mærker ikke kampen på den måde, men der ingen tvivl om, at han er meget påvirket af alt ,der sket siden han blev fjernet, og aller mest er han forvirret om, hvor han høre til - det mærkes rigtig meget, når jeg er sammen med ham, sukker hun.

LÆS OGSÅ: Natacha Nikita ved ikke, om Remi kommer hjem

Har ofte overvejet at give op

Og den unge mor må da også erkende, at det tærer på hendes selvtillid, når hun hele tiden får at vide, at hun ikke er god nok.

- Tit har jeg ville give op, og tit har jeg tænkt på, om han ville klare sig bedre uden mig, om han ville få det nemmere, men jeg har aldrig kunne give slip ham. På den måde kan man vel godt kalde mig egoistisk, for jeg kan ikke undvære ham, selvom han nok ville have bedre af af få et normalt liv og så kunne opsøge mig, når han blev voksen, funderer Natacha Nikita.

Men hun står fast og tror på, at hun har noget at give sin søn i den altoverskyggende kærlighed, som hun har for Remi. Derfor står hun fast og trækker Kolding Kommune i landsretten.

Natacha Nikita bor nu i Assens kommune, og på trods af den tidligere kommunes bekymringer, så har hun i Assens fået lovning på, at hvis hun på et tidspunkt bliver mor igen, så vil hun få en chance og ikke blive dømt på den anden kommunes vurdering.

LÆS OGSÅ: De unge mødre får tæsk

Følg med på vores Facebook-side, så du hele tiden er opdateret med nyheder fra diverse reality-programmer og kendisser.